«Πάλεψα μαζί του, προσπάθησε να μου σκίσει τα ρούχα» – Νέα μαρτυρία 22χρονης για τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης

πάλεψα-μαζί-του-προσπάθησε-να-μου-σκί-1220007

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν άγνωστος άντρας της επιτέθηκε για να τη βιάσει το περσινό καλοκαίρι, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, περιγράφει μια νεαρή κοπέλα στη μήνυση που είχε καταθέσει κατά αγνώστων από τις 6 Αυγούστου στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

Με το περιστατικό να έχει καταγραφεί και σε βίντεο, το οποίο έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, η 22χρονη κοπέλα ανέφερε πως έδωσε πραγματική πάλη με τον βιαστή της ο οποίος επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα, στην είσοδο του σπιτιού της, ωστόσο εκείνη κατάφερε να του αφαιρέσει τη μάσκα και να δει το πρόσωπό του. Παράλληλα, όπως λέει, στο βίντεο εχει καταγραφεί καθαρά το πρόσωπο του δράστη.

Μερικούς μήνες μετά κι έπειτα από την αποκάλυψη της δράσης του 22χρονου σάτυρου, το θύμα τον αναγνώρισε στο τμήμα της Νέας Σμύρνης, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης που είχε χρεωθεί σε εισαγγελέα, διαβιβάστηκε σήμερα στο Τμήμα Νέας Σμύρνης προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού το οποίο είναι κακούργημα.

Μετα τη μήνυση της κοπέλας και, πλέον, κατόπιν της αναγνώρισης που έγινε, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ δημιουργούν νέα δεδομένα στην υπόθεση, με τον κύκλο των επιθέσεων να έχει ανοίξει και να εξετάζονται και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις με δράστη τον νεαρό φοιτητή.

Ελεύθερος ο 22χρονος – Δικάζεται την Παρασκευή

Αναβολή πήρε στο μεταξύ ο 22χρονος, που έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της παλιάς σχολής της Ευελπίδων, και θα δικαστεί την Παρασκευή 14 Μαΐου, ενώ μέχρι τότε αφήνεται ελεύθερος.

Οι γυναίκες που κατήγγειλαν τη «δράση» του, η οποία τον οδήγησε ενώπιον των Αρχών την περασμένη Παρασκευή, βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου.

Ο φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων – Μηχανικών των ΤΕΙ πέρασε τις προηγούμενες ημέρες στα κρατητήρια αναλογιζόμενος τις πράξεις του, αλλά και τον αντίκτυπο που έχουν αυτές τόσο στα θύματά του όσο και στην οικογένειά του η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιδί τους κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψή του:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook