Παλαμάκια… γιοκ – Η έμπρακτη αποδοκιμασία Καραμανλή στον Μητσοτάκη | Video

παλαμάκια-γιοκ-η-έμπρακτη-αποδοκιμ-1523237

Το στιγμιότυπο που κατέρριψε τους ισχυρισμούς του Μαξίμου

Είναι η στιγμή που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Μαξίμου περί δήθεν αναδίπλωσης του Κώστα Καραμανλή, λόγω της παρουσίας του στην ΔΕΘ.

Όπως είχαμε γράψει, δεν υπήρχε περίπτωση ο Μητσοτάκης να καταφέρει να διώξει τον πρώην πρωθυπουργό από την «έδρα» του, δηλαδή την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζεται ανελλιπώς κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες.

Η στιγμή λοιπόν που όλοι χειροκροτούν όρθιοι τον Μητσοτάκη, μεταξύ των οποίων και ο δήθεν «μακεδονομάχος» Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο Κώστας Καραμανλής κοιτάζει με απαξίωση τον Μητσοτάκη χωρίς φυσικά να τον χειροκροτά, είναι όλη η αλήθεια..

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

newsbreak.gr

10 thoughts on “Παλαμάκια… γιοκ – Η έμπρακτη αποδοκιμασία Καραμανλή στον Μητσοτάκη | Video

  1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΒΟΥΔΑ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΝ …..ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ.

  2. Σιγά-σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι. Σιγά σιγά θα ξαναγίνει η ΝΔ ριζοσπαστική φιλελεύθερη καραμανλική παράταξη και ο άχρηστος, αχυράνθρωπος που λέγεται Κούλης θα μείνει με τον κοριό στο χέρι. Ποιος ξέρει μπορεί να κάνει αίτηση για δουλειά στην ΕΥΠ με την προϋπηρεσία που έχει στις παρακολουθήσεις. Η κουτσομπόλα!!!! Αλλά θα μου πεις δεν φταίει αυτός. Έτσι μεγάλωσε, έτσι ανατράφηκε μέσα στις αρχαιοκαπηλίες και στις παρακολουθήσεις του επίτιμου. Αν όμως ο Αντρέας έβαζε τον επίτιμο στη φυλακή, μπορεί τώρα να το ξανασκεφτόταν ο Κούλης με τις παρακολουθήσεις.
    Υ.Γ. Ποιος θα σουτάρει τον Καραμανλή από το ίδιο του το κόμμα; Ο Κούλης; Πρώτα θα κάνει το γύρο του κόσμου με τη σανίδα στη θάλασσα και μετά ένα μεγάλο ΙΣΩΣ.

    1. ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η «ΝΔ ριζοσπαστική φιλελεύθερη καραμανλική παράταξη» ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΚΗ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 200αρια ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ STAGEΑ-ΔΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

      1. Και ΠΑΚΗ θα βρούμε και θα μονιμοποιήσουμε όσους τους συμβασιούχους προσέλαβαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και την Όλγα θα κάνουμε αρχηγό αν χρειαστεί.
        Και ο Κούλης και όλοι οι μητσοτακικοί ας φτιάξουν δικό τους κόμμα βρε αδερφέ και να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον. Ας το πουν ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΕ. Ουστ από τη ΝΔ

        1. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ & ΤΗ ΝΔ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝ
          ΓΙΑ ΚΗΦΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΣ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΚΟΒΩ

  3. Έρχεται η Όλγα ολοταχώς για την αρχηγία της ΝΔ, τα συζητήσανε τα συμφωνήσανε, οτι και να λέει και ότι και να κάνει ο υιός του πατρός του…Εγινε παντως πρωθυπουργος πιο μεγαλο διαστημα απο τον πατερα του. Τωρα εκτελεσε τον αντι Τσιπρα ρολο του, παει σπιτι του, αντε να του δωσει και το υπουργειο που υπαγεται η ΕΥΠ, αν βγει ποτε η Ολγα…

  4. Κυριακο θαρω πως ηρθε η ωρα σου να τα μαζωνεις και να πας στον αγάερτο,αρκετα εφαγες και κατέστρεψες σαν τον Πατερα σου,παρε και την Ευπ μαζι σου να ρουφιανευεις οποιο θες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook