Πακέτα διακοπών και για την Κρήτη ακύρωσε η TUI

πακέτα-διακοπών-και-για-την-κρήτη-ακύρ-1042913

Ταξιδιωτικά πακέτα που αφορούσαν πέντε ελληνικά νησιά ακύρωσε μεταξύ άλλων η TUI, έπειτα από την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να μην βάλει την Ελλάδα στην πράσινη ταξιδιωτική της λίστα.

Η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης έχει προκαλέσει αντιδράσεις καθώς επέλεξε να μην αναβαθμίσει καμία χώρα, απαιτώντας πρακτικά από τους πολίτες της που θα ταξιδέψουν σε αυτές να μείνουν σε καραντίνα 10 ημερών επιστρέφοντας.

Έτσι και σύμφωνα με τη βρετανική Sun, η TUI ακύρωσε τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου ταξιδιωτικά πακέτα λόγω της αβεβαιότητας σε:

  • Κροατία
  • Κύπρο
  • Κρήτη, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Σκιάθο, και Κέρκυρα
  • Ιταλία
  • Φορμεντέρα, Μαγιόρκα, Ίμπιζα, Μενόρκα και Λα Πάλμα (Ισπανία)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, υπήρχαν ελπίδες πως τα ισπανικά και τα ελληνικά νησιά θα μπουν στην πράσινη λίστα στην τελευταία αυτή αναθεώρηση, κάτι όμως που δεν συνέβη.

Στην ανακοίνωσή της η TUI ανέφερε πως «Όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις μπορούν να επικοινωνούν ώστε να ζητήσουν την επιστροφή των χρημάτων τους ή να αλλάξουν τις κρατήσεις τους για μεταγενέστερες ημερομηνίες».

Σε ακόμα χειρότερη θέση από την Ελλάδα πάντως βρίσκεται η Τουρκία η οποία βρίσκεται στην κόκκινη λίστα της Βρετανίας, με την TUI να ακυρώνει τα πακέτα της για την γειτονική χώρα ως τα τέλη Ιουνίου.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook