Παίρνει πίσω το νέο ωράριο ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων; Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

παίρνει-πίσω-το-νέο-ωράριο-ο-εμπορικός-983704

Έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με βασικό θέμα συνεδρίασης το νέο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της πόλης, προανήγγειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων για το ερχόμενο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι.

Η συνεδρίαση γίνεται μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας που εφαρμόζεται -πιλοτικά- η πρόταση για τροποποιήσεις στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων τον χειμώνα. Ουσιαστικά, η πρόταση καταργεί το «σπαστό» ωράριο (τις ημέρες που εφαρμοζόταν) και προωθεί ένα συνεχές ωράριο, που εσωκλείει τις «παραγωγικές ώρες», σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Εμπορικού Συλλόγου.

Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Εμπορικού Συλλόγου, που αναμένεται βέβαια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πολλές ήταν οι αντιδράσεις για τον τρόπο που εξέδωσε η διοίκηση την πρότασή της για αλλαγές στο ωράριο, αλλά και το που βασίστηκε η απόφαση αυτή.

Πάντως, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr (δείτε εδώ), τις πρώτες μέρες του νέου πιλοτικού ωραρίου για τον χειμώνα, οι τοπικές επιχειρήσεις δεν φαίνεται να «αγκάλιασαν» -στο σύνολό τους- την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου, αφού τα καταστήματα στην πλειοψηφία τους λειτούργησαν με το γνωστό ωράριο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook