Παιδικοί Σταθμοί – ΕΣΠΑ: Voucher στις εργαζόμενες μητέρες του Δημοσίου

παιδικοί-σταθμοί-εσπα-voucher-στις-εργαζό-1077546

Τον Αύγουστο αναμένεται να βγει η δημόσια πρόσκληση και να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το παράλληλο πρόγραμμα «ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ» που αφορά στα voucher που θα δοθούν για τους παιδικούς σταθμούς σε μητέρες που εργάζονται στο δημόσιο τομέα για 15.000 παιδιά.

Τα voucher, για τους ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2020 2021, θα είναι 180 ευρώ τον μήνα, ενώ αναπροσαρμόζονται κατά 3.000 ευρώ τα ετήσια εισοδηματικά όρια για τη χορήγηση του voucher.

Δείτε αναλυτικά όλη την πρόσκληση ΕΔΩ

Εν τω μεταξύ μέχρι τις 5 Αυγούστου μπορούν να κάνουν αίτηση οι μητέρες του ιδιωτικού τομέα και άνεργες στην διεύθυνση www.eetaa.gr.

Η διαπίστευση για την υποβολή της αίτησης γίνεται με τη χρήση κωδικών-διαπιστευτηρίων της ΓΓΠΣΔΔ (κωδικοί TaxisNet) αποκλειστικά της αιτούσας και όχι με τους κωδικούς του/της συζύγου/συντρόφου με σύμφωνο συμβίωσης ή άλλου προσώπου.

Ως εκ τούτου, η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τους προσωπικούς της κωδικούς TaxisNet (username, password).

Στην περίπτωση που η αιτούσα είναι έγγαμη ή με σύμφωνο συμβίωσης απαιτείται επίσης και η συναίνεση του ετέρου μέλους (συζύγου/συντρόφου) για τη χρήση οικονομικών του στοιχείων στον υπολογισμό του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος.

Η συναίνεση του ετέρου μέλους γίνεται μέσω της ίδιας εφαρμογής «Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων» με τη χρήση των δικών του κωδικών διαπιστευτηρίων της ΓΓΠΣΔΔ (κωδικοί TaxisNet).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook