Παίχτης του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο δράστης της επίθεσης με αλυσοπρίονο

παίχτης-του-ελλάδα-έχεις-ταλέντο-ο-δ-992340

Ο 47χρονος, ο οποίος το 2018 είχε εμφανιστεί ως Black Truth στο τάλεντ σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι ο άνδρας ο οποίος το Σάββατο συνελήφθη στην Ηλιούπολη επειδή επιτέθηκε στον θείο του και στη συνέχεια προσπάθησε να σκοτώσει την αδελφή του με αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος είχε επιτεθεί στην αδερφή του και το 2013. Τότε, μάλιστα, η γυναίκα είχε παραμείνει ένα μήνα στην Εντατική για νοσηλεία μετά τις 15 μαχαιριές που είχε δεχθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση του 2013 είχε γίνει όταν ο τότε 40χρονος άνδρας είχε πάει μαζί της για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και εκείνη του αρνήθηκε κάποια αγορά. «Ήθελε να γίνεται το δικό του» δήλωσαν στο protothema.gr άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος περιγράφοντας πώς η γυναίκα αφού βγήκε από το σούπερ μάρκετ ξαφνικά ένιωσε μαχαιριές στο πίσω μέρος του σώματός της.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραφαν τότε ότι ήταν τέτοια η μανία του ώστε χρειάστηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι με καδρόνι από περαστικό προκειμένου να σταματήσει.

Μετά την επίθεση ο άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική με την οικογένειά του να σταματάει κάθε επαφή μαζί του. Προσφάτως, ωστόσο, είχαν μάθει ότι ο 47χρονος είχε αποφυλακιστεί.

Το Σάββατο η γυναίκα βρισκόταν στο διαμέρισμα της οδού Κυπριανού μαζί με τον σύζυγό και το 12 ετών παιδί τους περιμένοντας έναν συνεργάτη του συζύγου της.

Όταν άκουσαν κάποιον να τους χτυπάει την πόρτα, ο σύζυγος της γυναίκας πήγε να την ανοίξει πιστεύοντας ότι είναι ο συνεργάτης του. Αντί γι’ αυτόν, όμως, είδε τον αδερφό της συζύγου του να κρατάει τσεκούρι, αλυσοπρίονο και να φοράει κράνος στο κεφάλι.

Ήταν τέτοιος ο τρόμος που βίωσε η οικογένεια ώστε το 12χρονο παιδί να κρυφτεί σε μια ντουλάπα για να προστατευτεί.

Νωρίτερα ο 47χρονος είχε στήσει καρτέρι στον 72χρονο θείο του τον οποίο αιφνιδίασε ακινητοποιώντας τον με χειροπέδες ενώ στη συνέχεια του έβαλε μια κάλτσα στο στόμα, τον έδεσε με μονωτική ταινία και τον πέταξε στον ακάλυπτο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκαν 30 αστυνομικοί για να συλλάβουν τον 47χρονο καθώς βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

«Η εντολέας μου έζησε το απόλυτο θρίλερ καθώς κινδύνευσε η ίδια, ο σύζυγος, το παιδί της και ο θείος της. Ήδη έχουμε κινηθεί νομικά και ο δράστης με εντολή εισαγγελέα νοσηλεύεται σε ψυχιαστρικό κατάστημα» λέει η δικηγόρος του αδελφής του δράστη Γιάννα Παναγοπούλου.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook