Παγώνη: Με τα ποσοστά που έχουμε σήμερα δεν θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα

παγώνη-με-τα-ποσοστά-που-έχουμε-σήμερα-1277305

Η Ματίνα Παγώνη έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, προειδοποιώντας ότι με τα ποσοστά που βλέπουμε σήμερα, δεν θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα, ενώ τόνισε ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι επιθετική και μεταδοτική.

“Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα” τόνισε η Ματίνα Παγώνη όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα προσθέτοντας: “Με τα ποσοστά που έχουμε σήμερα δεν θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα, δεν θα είμαστε ελεύθεροι”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” σημείωσε: “Η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ δεν παίζει, είναι επιθετική, είναι μεταδοτική κα προκαλεί πολύ σοβαρά προβλήματα”.

Η κυρία Παγώνη εξομολογήθηκε και γιατί επέλεξε να γίνει γιατρός: “Αυτή η ιστορία είναι από πολύ παλιά, απ’ όταν ήμουν 7 χρονών. Ο πατέρας μου νοσηλευόταν στο ΚΑΤ, είχε ένα σοβαρό ατύχημα, ήταν διασωληνωμένος, μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εγώ χτυπιόμουν να τον δω, ήθελα να μπω μέσα στη Μονάδα. Ο διευθυντής με έβαλε στη Μονάδα υπό προύποθέσεις. Μου είπε ότι δεν θα κλαίω και ότι θα είμαι ψύχραιμη. Εγώ τήρησα τη συμφωνία, μπήκα μέσα και μετά είπα ότι θα γίνω κι εγώ γιατρός. Ήταν μια άσχημη εμπειρία”

Παράλληλα, είπε ότι η ίδια επέλεξε το γραφείο της να είναι ροζ: “Η απόχρωση αυτή είναι δική μου έμπνευση. Εγώ επέλεξα τα χρώματα” είπε η Ματίνα Παγώνη που τόνισε ότι επιλέγει η ίδια τα ντυσίματά της από 17 χρονών. “Ασχολούμαι με το ντύσιμο από 17 ετών αλλά και πιο μικρή. Από τα 17 πιο συστηματικά. Όταν ασχολείσαι τόσα χρόνια γίνεσαι εκπέρ. Χρειάζεται και λίγο ταλέντο. Αν είσαι και τελείως ατάλαντος… είναι και θέμα αισθητικής” επεσήμανε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook