Παγώνη: «Δεν αποκλείεται να είμαι υποψήφια στις εκλογές»

παγώνη-δεν-αποκλείεται-να-είμαι-υποψ-1443810

«Κατεβαίνει» υποψήφια στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές η Ματίνα Παγώνη; Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αν και δεν απάντησε ξεκάθαρα στην ερώτηση που της έκαναν Οικονόμου και Αναστασοπούλου το πρωί στον ΣΚΑΪ, άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο, τουλάχιστον, μαγειρεύεται.

Αρχικά, την ρώτησαν ποιες είναι οι εκτιμήσεις της για την ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εκλογές. Η κ. Παγώνη απάντησε, πως δεν γνωρίζει κάτι, για την ώρα η δουλειά της είναι στα νοσοκομεία.

Στην ερώτηση αν την ενημέρωσε ο ίδιο ο Πρωθυπουργός ή αν της έκανε πρόταση να κατέβει στις επόμενες εκλογές, η Ματίνα Παγώνη χαμογελώντας είπε «Κύριε Οικονόμου αυτήν την ώρα είμαι γιατρός…. αλλά δεν αποκλείεται να είμαι υποψήφια στις εκλογές».

2 thoughts on “Παγώνη: «Δεν αποκλείεται να είμαι υποψήφια στις εκλογές»

  1. Ο/Η Όλα τα σούργελα μαζί για να συνεχίσουμε να δολοφονούμε Έλληνες με τη βούλα γιατί είμαστε ……επιστήμονες και …….ξέρουμε εμείς λέει:

    Χα, χα εγώ θα ψηφίσω τον Βασιλακόπουλο που έμαθα θα κάνει κομματικές συνγκεντωσεις και θα τραγουδάει Καζαντζίδη !
    Τωρα αν θα ψάχνει και για το εφόρου ζωής πρόβλημα του : να βρει καμία γυναίκα δεν γνωρίζω !
    Καταλάβατε τώρα πόσο αληθινές είναι οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις !!!! Όλοι τα σούργελα υποψήφιοι μπάς και κρατηθούν τα υπόλοιπα σούργελα στην εξουσία ! Βέβαια θα έχουν την στήριξη του κόμματος που μας κατέστρεψε με τις κλεψιές και τις λαμογιες σαν χώρα του ΠΑΣΟΚ, από την μια μεριά και του κόμματος που μας κατέστρεψε σαν κοινωνία φέρνοντας εκατομμύρια λαθραίων στη χώρα και πρόδωσε την Μακεδονία του ΣΥΡΙΖΑ ! Οι ψηφοφόροι είναι οι μόνοι υπευθοινοι αν θα έχουν διατηρήσουν τα κόμματα αυτά που τους έχουν εξαθλιώσει και έχουν καταστρέψει τα πάντα η θα σκεφτούν ώριμα και θα ψηφήσουν φιλέλληνες, έντιμους, πατριώτες που θα βάλουν ένα στοπ στην καταστροφή και εξαθλίωση και θα τιμωρήσουν τα λαμόγια των τελευταίων 45 χρόνων που μας έφεραν σε θέση να μην έχουμε ούτε για σουπερμάρκετ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook