Παγωμένο κέικ με φυστικοβούτυρο και μπισκότα

παγωμένο-κέικ-με-φυστικοβούτυρο-και-μ-1279359

Εύκολα και γρήγορα, φτιάξτε αυτό το γλυκό ψυγείου! Με την απίστευτη γεύση του φυστικοβούτυρου και τα σοκολατένια μπισκότα, ένας συνδυασμός γεύσεων ονειρεμένος

Προετοιμασία: 0:15′ Μαγείρεμα:Εύκολη Μερίδες: 8

της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Υλικά 

500 γραμ. χτυπημένη κρέμα σε παχύρρευστη μορφή

1 φλ. φυστικοβούτυρο

20 μπισκότα γεμιστά

4 κ.σ. ξύσμα σοκολάτας

3-4 κ.σ. λικέρ της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

Για να φτιάξουμε το παγωμένο κέικ με φυστικοβουτυρο,

Αρχικά συγκεντρώνουμε τα υλικά που μας δίνει η συνταγή για κέικ. Υπάρχουν πολλές συνταγές για κέικ αλλά αυτή η παγωμένη παραλλαγή θα σας πάρει τα μυαλά! Στη συνέχεια για τη συνταγη κεικ με φυστικοβουτυρο ντύνουμε με μεμβράνη μια μικρή μακρόστενη φόρμα για κέικ.

Κάνουμε μια στρώση με μπισκότα στη βάση της ντυμένης με μεμβράνη φόρμας για αυτή τη συνταγη κεικ. Σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.

Σε μπολ χτυπάμε την παχύρρευστη κρέμα με το φυστικοβούτυρο μέχρι να ενωθούν. Προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα και το ξύσμα και ανακατεύουμε. Αν θέλουμε προσθέτουμε 2-3 κ.σ. λικέρ της αρεσκείας μας για περισσότερο άρωμα. Γεμίζουμε τη φόρμα μας με το μίγμα από τη συνταγή για κέικ με φυστικοβούτυρο.

Παγώνουμε το μείγμα από αυτή τη συνταγή για παγωμένο κέικ στο ψυγείο για μερικές ώρες ώσπου να σφίξει. Ξεφορμάρουμε, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε. Αν θέλουμε μπορούμε να το βάλουμε και στην κατάψυξη. Θα πρέπει να αφήσουμε το κέικ με φυστικοβουτρο για λίγο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει για να μπορεί να κοπεί.

Σερβίρουμε και το απολαμβάνουμε καθώς δεχόμαστε συγχαρητήρια αφού η συνταγή για παγωμένο κέικ θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους αφού από τις συνταγές για κέικ αυτή είναι μια από τις ωραιότερες! Θα το φτιάχνετε συνέχεια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

argiro.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook