Παγκρήτια σύσκεψη συνταξιούχων στο Εργατικό Κέντρο Χανίων

παγκρήτια-σύσκεψη-συνταξιούχων-στο-ε-1326686

Τα διοικητικά συμβούλια των συνταξιουχικών οργανώσεων πραγματοποιούν Παγκρήτια σύσκεψη στο εργατικό κέντρο του νομού Χανίων τη τρίτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. με θέμα τον συντονισμό κοινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Δεκεμβρίου στους νομούς και τις περιφέρειες πανελλαδικά.

«Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε στο ακέραιο όσα αδίκως μας έχουν αφαιρεθεί. Με τη δουλειά μας τα έχουμε πληρώσει, και σήμερα είναι αναγκαία για να ζήσουμε με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες.

Απαιτούμε

Άμεσες λύσεις, προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών, δημιουργία ΜΕΘ και επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας. Να αποδοθεί η 13η 14η σύνταξη με αυξήσεις σε όλες στις συντάξεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Να αποδοθεί το 0,5% του τακτικού προϋπολογισμού που είναι νομοθετημένο για τα έτη 2020-2021. Να μας αποδοθούν τα αναδρομικά για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις αφορολόγητα.

Καμιά επανάπαυση . Ετοιμάζουν νέα αντιλαϊκά μέτρα που τα ντύνουν με ωραία λόγια. Ήδη έχουμε γίνει μάρτυρες μάρτυρες των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων που ψηφίστηκαν μέσα στη πανδημία.

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά προτόκολλα.

Τα διοικητικά συμβούλια των συνταξιουχικών οργανώσεων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook