Παγκρήτια συνάντηση κτηνοτρόφων για τους δασικούς χάρτες την Κυριακή

παγκρήτια-συνάντηση-κτηνοτρόφων-για-1182383

Παγκρήτια συνάντηση μελών του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ και φορέων που συμμετέχουν σε ενημερωτική συζήτηση για τους δασικούς χάρτες, θα γίνει την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΝΩΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στη Λ.62 Μαρτύρων 146.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας – ΣΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πολύ σοβαρό πρόβλημα των δασικών χαρτών, μετά και τις δεσμεύσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος στην Κρήτη στις 10 Απριλίου 2021, πληροφορούμαστε ότι το Υπουργείο δεν έχει ακόμη προχωρήσει προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στον κρητικό λαό.

Χαιρετίζουμε την παγκρήτια συνάντηση όλων των μελών μας στην Κρήτη καθώς και του συνόλου των υπολοίπων φορέων που συμμετέχουν σε αυτή, με σκοπό την ενημέρωση για τους δασικούς χάρτες, την εκτίμηση της τρέχουσας κατάστασης, τον προγραμματισμό των επόμενων ενεργειών και την ανασυγκρότηση της συντονιστικής επιτροπής με τη συμμετοχή νέων μελών.

Καλούμε τους φορείς ιδιαίτερα τους αγροκτηνοτροφικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΕΚ πριν από λίγους μήνες να συνεχίσουν τον αγώνα τους ώστε:

– να μην μετατραπούν τα βοσκοτόπια σε ανεμογεννήτριες,

– να μην παρθούν περιουσίες αγροκτηνοτρόφων,

– να συνεχίσουμε να παράγουμε πολύτιμα κτηνοτροφικά προϊόντα για το λαό μας,

– να συνεχίσουμε τις εξαγωγές ζωικών προϊόντων φέροντας στη χώρα πολύτιμο συνάλλαγμα.

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των κρητικών συναδέλφων μας και άλλων που συμμετέχουν σε αυτόν που πρωτοστάτησαν πανελλαδικά και συνεχίζουν τον αγώνα.

Καλούμε την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των δεσμευσεών τους χωρίς χρεώσεις των κτηνοτρόφων και αγροτών.

Ο ΣΕΚ ορίζει εκπρόσωπο στις κινητοποιήσεις για τους δασικούς χάρτες στην Κρήτη τον επανεκλεγέντα στις πρόσφατες εκλογές του Συνδέσμου Μανώλη Πατεράκη, μέλος ΔΣ του ΣΕΚ με τη συμβολή και στήριξη του Αντιπροέδρου του ΣΕΚ Στρατάκη Ανδρέα και του μέλους Δ.Σ. ΣΕΚ Ξυλούρη Γεώργιου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook