Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Χανιώτης Μητράκης! Με την Εθνική πόλο νέων ανδρών

παγκόσμιος-πρωταθλητής-ο-χανιώτης-μη-971056

Μια μεγάλη επιτυχία που φέρει την υπογραφή, μεταξύ άλλων και ενός Χανιώτη, κατάφερε η Εθνική μας ομάδα πόλο νέων ανδρών! Αυτός είναι ο Νίκος Μητράκης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφή της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης «βάφτηκε» στα χρώματα της ελληνικής ομάδας, καθώς οι νεαροί πολίστες κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο στο 20ό παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κουβέιτ!

Ανάμεσα στους αθλητές που τα κατάφεραν, είναι και ο Νίκος Μητράκης που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός και ήταν αυτός που υπερασπίστηκε την εστία της ελληνικής ομάδος. Ο Μητράκης είναι αθλητής ο οποίος έχει παραχωρηθεί φέτος με τη μορφή του δανεισμού στο Παλαιό Φάληρο από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

Η Ελλάδα κατάφερε να επικρατήσει στον τελικό που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα με σκορ 6-4 της Σερβίας, κατακτώντας έτσι τον παγκόσμιο τίτλο για τρίτη φορά στην ιστορία της και για δεύτερη συνεχόμενη. Η πρώτη ήταν το 2001 στην Κωνσταντινούπολη και η αμέσως προηγούμενη το 2017 στο Βελιγράδι!

Αναλυτικά οι 13 θριαμβευτές της Εθνικής μας ομάδας είναι οι εξής:

Στέλιος Δαλμάρας, Στάθης Καλογερόπουλος, Ζαννής Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Χάρης Ρομπόπουλος, Στάθης Παπαγεωργίου, Μιχάλης Δίπλαρος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Άγγελος Γωνιωτάκης, Νίκος Μητράκης με προπονητές τους Τεό Λοράντο (πρώτος προπονητής) και Νίκο Καραμάνη (βοηθός προπονητή).

Για το θέμα αυτό, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αναφέρει τα εξής:

«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά τον Νίκο Μητράκη για την ανάδειξη του ως παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική μας ομάδα πόλο νέων ανδρών. Για μια ακόμη φορά μια μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα στον υγρό στίβο «φέρει» την υπογραφή και τη συμβολή ενός Χανιώτη πολίστα, που αυτός είναι ο Νίκος Μητράκης, ο οποίος φέτος έχει παραχωρηθεί δανεικός λόγω σπουδών στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής μας που μας έκαναν υπερήφανους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook