Παγκόσμιο υγρού στίβου: Αθλήτρια λιποθύμησε μέσα στο νερό – Συγκλονιστικές εικόνες από τη διάσωσή της

παγκόσμιο-υγρού-στίβου-αθλήτρια-λιπο-1472145

Ένα δυσάρεστο περιστατικό που προκάλεσε αγωνία επισκίασε το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες στη Βουδαπέστη.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης Anita Alvarez είχε μόλις ολοκληρώσει το ελεύθερο σόλο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου όταν λιποθύμησε και άρχισε να βυθίζεται στον πάτο της πισίνας.

Η προπονήτριά της Andrea Fuentes, συνειδητοποίησε γρήγορα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και βούτηξε ντυμένη για να τραβήξει την αθλήτρια στην επιφάνεια.

Η Alvarez, που αγωνιζόταν στο τρίτο της παγκόσμιο πρωτάθλημα, δεν ανέπνεε όταν η προπονήτριά την έσυρε με κάποια βοήθεια στο πλάι της πισίνας. Η κολυμβήτρια μεταφέρθηκε από εκεί στο ιατρικό κέντρο της πισίνας και η Team USA εξέδωσε αργότερα ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως η αθλήτρια είναι καλά στην υγεία της.

Μάλιστα, η προπονήτριά της ανέφερε πως παρά το περιστατικό η Alvarez ευελπιστεί να αγωνιστεί στο ομαδικό της Παρασκευής.

«Ήταν μεγάλος φόβος. Φοβήθηκα γιατί την είδα ότι δεν ανέπνεε, αλλά τώρα είναι μια χαρά», δήλωσε η Fuentes όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Guardian, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Alvarez λιποθυμά στην πισίνα, καθώς παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των προκριματικών για τους Ολυμπιακούς στην Ισπανία πέρυσι, όταν ξανά η προπονήτριά είχε πηδήξει με τα ρούχα στην πισίνα για να τη σώσει.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook