Παγκόσμια βραβεία «Επιχείρηση της Χρονιάς» και «Ναυτιλιακής Εταιρίας» για τον Όμιλο Γριμάλντι

παγκόσμια-βραβεία-επιχείρηση-της-χρ-765697
The Automotive Global Awards 2018 are held at The Savoy Hotel in London © TOM MARTIN PHOTOGRAPHY

Στο εκπληκτικό Savoy Hotel στο κεντρικό Λονδίνο, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, ο Όμιλος Γκριμάλντι έλαβε το βραβείο «Επιχείρηση της Χρονιάς» και το βραβείο «Ναυτιλιακής Εταιρίας» κατά την διάρκεια των Παγκόσμιων Βραβείων Αυτοκινητοβιομηχανιών 2018.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Three6Zero, μία εκδοτική εταιρία που ειδικεύεται στις εκδόσεις σχετικές με τα αυτοκίνητα και διανέμεται σε Αμερική, Ασία, Ινδία και Ευρώπη.

Τα Automotive Global Awards αναγνωρίζουν και προάγουν την καινοτομία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Τα βραβεία ανατίθενται κάθε χρόνο από ομάδα ειδικών και αναδεικνύουν την υπεροχή στην αλυσίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως.

Ο Ομιλος Γκριμάλντι βραβεύτηκε και ως επιχείρηση της χρονιάς και ως μία από τις καλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες για την αξιοσημείωτη δουλειά που κάνει. Η εταιρία επέκτεινε τις ναυτιλιακές της υπηρεσίες με σκοπό να παρέχει λογιστική παρακολούθηση εμπορευμάτων σε όλο τον κόσμο για τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων.

Επιπλέον δημιουργώντας τον δικό του δίκτυο τερματικών σε λιμάνια, και με αρκετά στρατηγικά αποκτήματα και συμμετοχές σε ναυτιλιακές εταιρίες, δυνάμωσαν την αρχηγική θέση του Ομίλου Γκριμάλντι

Η εταιρία έχει επίσης δημιουργήσει ένα δίκτυο «Θαλάσσιων Αυτοκινητόδρομων» με πάνω από 120 λιμάνια σε περιοχές της Μεσογείου, της Βαλτικής, Βόρειας Ευρώπης, Δυτικής Αφρικής, Βόρειας και Νότιας Αμερικής.

Οι κριτές του διαγωνισμού επαίνεσαν τον Όμιλο Γκριμάλντι – έναν από τους νεότερους πιο μοντέρνους και πιο φιλικούς προς το περιβάλλον – για τις καινοτόμες και ουσιαστικές επενδύσεις στον χώρο της εκπαίδευσης

Τα βραβεία παρέλαβε ο Εμπορικός και Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Γκριμάλντι, κ. Costantino Baldissara, ο οποίος είπε: Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε εδώ. Αυτά τα βραβεία αποδεικνύουν ότι οι προσπάθειες και οι επενδύσεις του Ομίλου μας βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση. Ανανεώνουμε την δέσμευσή μας να παρέχουμε ακόμα μεγαλύτερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες μεταφορών στις εταιρίες παγκοσμίως που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εισαγωγών – εξαγωγών.

Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας, ο Όμιλος Γκριμάλντι είναι ένας πολυεθνικός όμιλος που ειδικεύεται στην λειτουργία των φορτηγών πλοίων, μεταφοράς αυτοκινήτων και εμπορικών πλοίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook