Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών: Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης

παγκόσμια-ημέρα-εξάλειψης-της-βίας-κα-1510947

Ο κ. Αρναουτάκης στο μήνυμά του επισημαίνει με έμφαση ότι «Το δικαίωμα στην Ισότητα και την Αξιοπρέπεια είναι Δικαίωμα στην ίδια τη Ζωή». Συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αναφέρει:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών» σηματοδοτεί τα τελευταία τρία χρόνια, για την Περιφέρεια Κρήτης, την έναρξη της Εκστρατείας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, με τίτλο: «16ήμερες Δράσεις για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών». Η εκστρατεία αυτή αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Κρήτης και του Αυτοτελούς Γραφείου.

Το σύνθημα της φετινής εκστρατείας «Μην συνηθίζεις τη βία. Πάρε και εσύ θέση» μας καλεί να εκφράσουμε για άλλη μια φορά την κοινή μας δέσμευση στον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών, για τη δημιουργία μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, σεβασμού και δικαιοσύνης, με γνώμονα μας την αρχή ότι: «Το δικαίωμα στην Ισότητα και την Αξιοπρέπεια είναι Δικαίωμα στην ίδια τη Ζωή».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook