Παγιδεύοντας την Britney Spears: Το προσωπικό της ντοκιμαντέρ «καίει» την καριέρα της

παγιδεύοντας-την-britney-spears-το-προσωπικό-της-1189030

Η δικαστική διαμάχη της Britney Spears με τον πατέρα της είναι το θέμα του νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Framing Britney Spears» (Παγιδεύοντας την Μπρίτνεϊ Σπίαρς) των New York Times. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την πορεία της τραγουδίστριας από τα πρώτα της βήματα μέχρι την κορυφή, αλλά και τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε για τα οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Τότε ήταν που η διαχείριση των οικονομικών της πέρασε στα χέρια του πατέρα της κι ενώ ήταν προγραμματισμένη να λήξει το 2009, συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ο ΓΑΜΟΣ-ΕΞΠΡΕΣ

«Το τραγούδι είναι κάτι που κάνω για πλάκα. Δεν είναι όλη μου η ζωή. Βλέπω τον εαυτό μου μελλoντιικά με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου, και η μουσική να είναι η δεύτερη ενασχόληση μου, μετά την οικογένεια μου» είχε εξομολογηθεί με κοριτσίστικη αφέλεια στα πρώτα της βήματα.

.Όταν τον Σεπτέμβριο του 2004, μόλις στα 22 της -ύστερα από πέντε μήνες σχέσης-, παντρεύτηκε τον ράπερ και χορευτή Κέβιν Φεντερλάιν, φαινόταν πια να το εννοεί. Έκτοτε ο Σεπτέμβριος θα γινόταν ο αγαπημένοι της μήνας, αφού τον Σεπτέμβριο του 2005 και του 2006 αντίστοιχα γεννήθηκαν οι γιοι της.

Ο ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ

Φήμη, δόξα, εκατομμύρια θαυμαστές από όλο τον πλανήτη να φωνάζουν το όνομά της και να ακούν τα τραγούδια της. Τα έζησε όλα σε υπερθετικό βαθμό αλλά πλήρωσε ακριβά και το τίμημα. «Άφησα να μπουν στή ζωή μου κάποιοι κακοί άνθρωποι απλά γιατί ένιωθα μόνη και πραγματικά πλήρωσα σε μεγάλο βαθμό τίμημα. Κάνεις ένα λάθος και μαθαίνεις από αυτό, αλλά αισθάνομαι ότι στην περίπτωση μου θα πρέπει να πληρώνω τις συνέπειες για πολύ καιρό ακόμη» αποκάλυψε για εκείνα τα χρόνια αλλά και τη ζωή της σήμερα. Στην αρχή το πρωτόγνωρο και επίμονο κυνηγητό από τους paparazzi φαινόταν να μην την ενοχλεί τόσο, ήταν φιλική μαζί τους και τους αντιμετώπιζε με χαμόγελο.

«Είναι τελικά η Britney κακή μητέρα ήταν η ερώτηση δημοσιογράφου προς εκείνη. «Ήμουν περικυκλωμένη από δεκάδες επιθετικούς φωτογράφους και φοβήθηκα ότι τόσο εγώ όσο και το παιδί μου βρισκόμασταν σε κίνδυνο. Ενστικτωδώς προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατευτούμε. Ανυπομονώ για το παιδί μου και θα έκανα τα πάντα για να τον προστατεύσω» ήταν η δική της απάντηση. Εκείνη την περίοδο οι δυο γιοι ιη5 Σον και Τζέιντεν ήταν πολύ μικροί ακόμη με μόλις με έναν χρόνο διαφορά μεταξύ τους- και η νεαρή σταρ ένιωθε πίεση καθώς είχε να διαχειριστεί πολλές καινούριες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου και των προβλημάτων που είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στον γάμο της. Η κρίση στον διετή γάμο της με τον Κέβιν Φετερλάιν την είχε φτάσει στα ήδη εύθραυστα όρια της και η ασταμάτητη και καθημερινή πίεση των Μέσων δεν βοηθούσαν καθόλου.

ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ… ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Το διαζύγιο με τον Κέβιν Φεντερλάιν οριστικοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2007 και έκτοτε ξεκίνησαν τα σοβαρά προβλήματα που είχαν να κάνουν με την κηδεμονία των δύο παιδιών τους.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook