«Παγετός» μεταξύ Κικίλια – Μαξίμου

παγετός-μεταξύ-κικίλια-μαξίμου-1193144
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Όσοι άκουσαν τον Βασίλη Κικίλια να προαναγγέλλει επιστράτευση ιδιωτών γιατρών με τη φράση πως αυτή ήταν η εισήγησή του «στον πρωθυπουργό της χώρας», κατάλαβαν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Όχι, ο Neo δεν αναφέρεται μόνο στην διαχείριση της πανδημίας -εκεί είναι δεδομένο ότι η κατάσταση βαίνει εκτός ελέγχου. Καλά δεν πάνε τα πράγματα ούτε μεταξύ του υπουργού Υγείας και του πρωθυπουργού, καθώς οι δυο τους δύσκολα βρίσκουν σημείο επαφής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να μην συγχωρεί στον Κικίλια ότι είχε εξαγγείλει δημοσίως την αυστηροποίηση του lockdown πριν τον ρωτήσει, ενώ ο ίδιος ο Κικίλιας αισθάνεται δικαιωμένος -αν κρίνει κανείς από την κατάσταση στα νοσοκομεία.

Μάλιστα, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει πως, επειδή εφεξής η σχέση του Μεγάρου Μαξίμου με την οδό Αριστοτέλους θα δοκιμαστεί εκ νέου, ο Βασίλης Κικίλιας έχει έτοιμη γραμμένη στο τσεπάκι του την επιστολή παραίτησής του, επιμένοντας πως δε θα άρει τις αμαρτίες όλης της κυβέρνησης.

Σημειωτέον ότι την συγκεκριμένη επιστολή την έγραψε έπειτα από μία δύσκολη συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη προ δεκαπέντε ημερών και έκτοτε, την έχει συνέχεια στην τσέπη του.

Κι αυτό διότι, επειδή έχει αποφασίσει να μην «καεί» πολιτικά, έχει διαμηνύσει… όπου δει πως αν αγνοηθεί κάποια εισήγησή του για την πανδημία, τότε ο ίδιος θα τα βροντήξει και θα αφήσει άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook