ΠΑΕ Χανιά: Ψυλλάκης μέσα, Βρέντζος δίπλα και ψηφοφορία για νέο σήμα σύντομα

παε-χανιά-ψυλλάκης-μέσα-βρέντζος-δίπλ-1537847

Συνέντευξη τύπου για την κατάσταση στην ΠΑΕ Χανιά παραχώρησε την Τρίτη στα γραφεία του συλλόγου ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Ροκάκης, έχοντας δίπλα του, σε μια μη αναμενόμενη για όσους δεν γνώριζαν, παρουσία: τον Νότη Ψυλλάκη, ο οποίος θα εμπλακεί ενεργά στα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Ο κ. Ροκάκης αρχικά έκανε γνωστό ότι ο Γιώργος Βρέντζος, πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πια από την ηρακλειώτικξη ομάδα, θα βρίσκεται δίπλα στην ΠΑΕ Χανιά και θα βοηθάει μέ την εμπειρία του και τις σχέσεις που έχει αναπτύξει από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο κ. Βρέντζος δεν θα γίνει ούτε μέτοχος, ούτε μέλος της διοίκησης στην ΠΑΕ Χανιά.

Ο Νότης Ψυλλάκης, πρώην πρόεδρος και ιστορική φιγούρα για τους οπαδούς των Χανίων, δήλωσε ότι θα εμπλακεί στην ομάδα, στοχεύοντας στο να εκφράσει αυτή όλους τους φιλάθλους του νομού. Τόνισε μάλιστα ότι στόχος είναι να δραστηριοποιηθούν και άλλες προσωπικότητες που σχετίζονται με την ομάδα, προσθέτοντας ότι με ενότητα και προσήλωση, τα Χανιά θα μπορέσουν να βάζουν στόχους υψηλότερους από εκείνους που είχαν παλαιότερα.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής σήματος της ομάδας. Ο κ. Ροκάκης έκανε γνωστό πως θα διεξαχθεί ψηφοφορία ανάμεσα στους φιλάθλους των Χανίων, οι οποίοι θα κληθούν να διαλέξουν ένα ανάμεσα σε τρία υποψήφια σήματα. Τόνισε ακόμα πως μόλις επιλεγεί το νέο σήμα, θα γίνει προσπάθεια να γίνει και επίσημα η αλλαγή, πράγμα που απαιτεί νομικές διαδικασίες. zarpanews.gr

One thought on “ΠΑΕ Χανιά: Ψυλλάκης μέσα, Βρέντζος δίπλα και ψηφοφορία για νέο σήμα σύντομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook