ΠΑΕ Χανιά: «Για ποιο λόγο αυτά τα συνεχόμενα… ανθρώπινα λάθη;»

παε-χανιά-για-ποιο-λόγο-αυτά-τα-συνεχό-972501

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Χανιά μετά και την ήττα από τον Εργοτέλη, κατηγορώντας τη διαιτησία του ματς.

Αναλυτικά:

«Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε…!

Ανθρώπινο λάθος τη μια φορά, ανθρώπινο την άλλη και τελικά έχουμε φτάσει στον αριθμό των τεσσάρων παιχνιδιών (υπήρξε και πέμπτο όπου ατυχώς… κερδίσαμε) με ανθρώπινα λάθη εις βάρος της ομάδας μας, που «μεταφράζονται» σε 5 έως 7 χαμένους και πολύτιμους βαθμούς τουλάχιστον.

Eνα «κυνηγητό» από την αρχή της σεζόν (και με την εικόνα των τηλεοπτικών μεταδόσεων από τα παιχνίδια αυτά να μιλάει από μόνη της) σε μια ομάδα που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό, μια ολόκληρη πόλη, τα ΧΑΝΙΑ και η οποία όλα αυτά τα χρόνια κάνει μια μεγάλη επένδυση και δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από τη σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και σεβασμό τόσο στη διοίκηση της, όσο και στους ποδοσφαιριστές της και τους αγνούς φιλάθλους της.

Ως πότε θα συνεχίσουν κάποιοι να παίζουν με τον ιδρώτα μας; Για ποιο λόγο αυτά τα συνεχόμενα… ανθρώπινα λάθη; Μήπως επειδή η ομάδα μας έδειχνε ικανή να μπει… σφήνα στις ομάδες που έχουν «χριστεί» φαβορί και κάποιοι θεωρούν ότι ήδη έχουν «κλειδώσει» τις προνομιούχες θέσεις;

Η ΠΑΕ Χανιά δηλώνει ότι επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της και να γνωρίζουν ότι «έχουν γνώση οι φύλακες» και ότι η ευγένεια δεν είναι αδυναμία.

Εστω και την ύστατη αυτή στιγμή ας αναλάβουν πλέον οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους.»

zarpanews.gr

One thought on “ΠΑΕ Χανιά: «Για ποιο λόγο αυτά τα συνεχόμενα… ανθρώπινα λάθη;»

  1. Δεν κοιτάς να ασχοληθείς λίγο με τους επιχειρηματίες και τους εμπόρους ασχολείσαι με τα κλωτσοσκουφια.και εκεί τα πας χάλια επίσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook