Ούτε 3 Γενάρη έναρξη στη Super League 2

ούτε-3-γενάρη-έναρξη-στη-super-league-2-998774

Ούτε την προσεχή Κυριακή 3 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα και τις προσπάθειες που είχαν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες -το αίτημα που μεταξύ άλλων είχε αποσταλεί στην ΓΓΑ- η έναρξη του πρωταθλήματος λαμβάνει νέα παράταση.

Το… πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League 2 μένει να φανεί έτσι εάν θα ξεκινήσει την άλλη, Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, ή ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο, 9 και 10 του Γενάρη. Μια τραγική κατάσταση η οποία συνεχίζει ουσιαστικά να υφίσταται, με τις ΠΑΕ, ανάμεσα στις οποίες και τα Χανιά, να εξακολουθούν να βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση.

Στο μεταξύ η Super League 2 ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (30/12) θα πραγματοποιηθεί νέο ΔΣ όπου και θα αποφασιστεί η τροποποίηση της προκήρυξης, δηλαδή η αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30/12/2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1.Ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις για την έναρξη του πρωταθλήματος

2.Τροποποίηση προκήρυξης

3.Διάφορα Θέματα

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook