Ουρές οχημάτων στην αυτοσχέδια γέφυρα του Κερίτη – Τι να προσέχουν οι οδηγοί | Photos

ουρές-οχημάτων-στην-αυτοσχέδια-γέφυρ-834776

«Αγχός βαρύς ακούγεται» στον Κερίτη από το σημείο που κατέρρευσε η γέφυρα, με τους κατοίκους της περιοχής να υπερασπίζονται το πρόχειρο πέρασμα που υπάρχει και εξυπηρετεί τη διέλευση εκατοντάδων οχημάτων καθημερινά, παρά τους κινδύνους που υπάρχουν.

Οι περίοικοι είναι εξαγριωμένοι ως προς τις προθέσεις της Περιφέρειας Κρήτης να σταματήσει να χρησιμοποιείται η «αυτοσχέδια γέφυρα», μετά και τις εξαγγελίες του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων που ζητά παρέμβαση Εισαγγελέα στο σημείο.Συγκεκριμένα, οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι το πρωί προχώρησαν σε περιφρούρηση του σημείου, με την αστυνομία που έφτασε στο σημείο για να ελέγξει την κυκλοφορία, να χαίρει θερμής υποδοχής από μερίδα του πλήθους, ωστόσο τα πνεύματα δεν οξύνθηκαν ιδιαίτερα.Πάγιο αίτημα όλων, φυσικά, μία μόνιμη λύση για την μετακίνησή τους, αφού ούτε καν γέφυρα Bailey δεν έχει τοποθετηθεί στο σημείο, καθιστώντας την πρόσβαση στον Αλικιανό και τα γύρω χωριά μία μικρή Οδύσσεια για κατοίκους και επισκέπτες.Διαρκής κυκλοφορία στο πρόχειρο πέρασμα από/προς τον Αλικιανό

Βέβαια όπως είναι λογικό, παρά την προχειρότητα της παρέμβασης αλλά και τους κινδύνους που διατρέχουν ανά πάσα ώρα και στιγμή οι διερχόμενοι, η κίνηση είναι διαρκής και εκατοντάδες είναι τα οχήματα που περνάνε το σημείο, ελέω ανύπαρκτου γεφυρώματος.

Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα όσοι επιλέγουν να διασχίζουν το εν λόγω πέρασμα, είναι η ορατότητα, η οποία είναι περιορισμένη τόσο τη νύχτα, όπου δεν υπάρχει φως στο ποτάμι, αλλά και το σύννεφο σκόνης που πλανάται πάνω από το σημείο συνεχώς, με την αυξημένη κίνηση των οχημάτων. zarpanews.gr

4 thoughts on “Ουρές οχημάτων στην αυτοσχέδια γέφυρα του Κερίτη – Τι να προσέχουν οι οδηγοί | Photos

  1. Καλό πάει να γίνει, βάλτε και άσφαλτο τέσσερις πόντους, εξάλλου τόσο βάζουν οι εργολάβοι, και 4 φανάρια και έγινε λεωφόρος. Και όταν δείτε την Baileys στείλτε μήνυμα..

  2. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΣΦΑΛΗΣ? Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ?

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ? ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΩΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΚΙΑΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΓΕΦΥΡΑ ΕΚΕΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ? ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ?

  3. Να γνωρίζουν οι φίλοι οδηγοί, ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν ατύχημα σε αχαρτογράφητους δρόμους.

  4. Βουλγαροαποστολη ίντα ΞΕΓΙΒΕΝΤΙΣΜΑ ήταν τούτο;
    Ούτε ο Κουρούπης που του πεσε η γέφυρα σε ζωντανή σύνδεση και έμεινε στην ιστορία σαν φόντο στο γκρέμισμα, τετοιο κακό.
    Μιας και είπαμε για Κουρούπη έβγαλε ανακοίνωση ότι παει με τον συριζαιο πια Αρναουτάκη. Α ρε «πασοκαρα» Τάσο που ανέβασες τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τη γροθιά σου πριν έναν μήνα, όπου φυσάει ο άνεμος είσαι και εσύ….από τον Αλικιανό πότε θα πας να μιλήσεις με τους ανθρώπους σε περιμένουν από τότε που υπήρχε το γεφύρι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook