Οξεία κριτική Πολάκη για τον τραγέλαφο με τα λύκεια στο Καστέλι – Δείτε τί χάθηκε από τα σχολεία | Video

οξεία-κριτική-πολάκη-για-τον-τραγέλαφ-1528754

Σχεδόν έκπληκτος από τα όσα άκουσε για την τραγελαφική πια κατάσταση της κατεδάφισης και της αφαίρεσης εξοπλισμού από τα λύκεια στο Καστέλι, έδειξε ο Παύλος Πολάκης μετά την επίσκεψή του στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων τη Δευτέρα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως ο εξοπλισμός δεν είναι υλικό κατεδάφισης και δεν γίνεται να τον πάρει ο εργολάβος:

«Μας ενημέρωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας ότι ο εργολάβος που έχει αναλάβει την κατεδάφιση παίρνει εκπαιδευτικό υλικό αλλά και όργανα και εξοπλισμό του κτιρίου που δεν  του ανήκει. Δεν αποτελεί δομικό στοιχείο του κτιρίου, δεν είναι τούβλα. Είναι μηχανήματα που έχουν αγοραστεί με χρήματα από εκπαιδευτικά προγράμματα. Πρέπει να υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι δυνατόν πέρα από τα χρήματα που θα πάρει για το έργο, να πουλήσει και τον εξοπλισμό».

Ο κ. Πολάκης υπενθύμισε ακόμα, ότι οι υποσχέσεις του Βασίλη Διγαλάκη για δημιουργία σχολείων σε δύο χρόνια αποδείχθηκαν… άνθρακες: «Τρία χρόνια πέρασαν και ακόμα είμαστε στην κατεδάφιση», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η καταγραφή της περασμένης Παρασκευής έδειξε ότι από το ΕΠΑΛ Κισσάμου είχαν εξαφανιστεί, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1 παλινδρομικό πριόνι

2 κομπρεσέρ

1 δίδυμος τροχός

1 σασμανογρύλλος 15 τόνων

4 δράπανα

16 μέγγενες

2 ζεύγη φιαλών οξυγόνου και ασετυλίνης που χρησιμοποιούνται για οξυγονοκόλληση και  πλήθος άλλων υλικών.

zarpanews.gr

One thought on “Οξεία κριτική Πολάκη για τον τραγέλαφο με τα λύκεια στο Καστέλι – Δείτε τί χάθηκε από τα σχολεία | Video

  1. Τωρα δυο χρονια και παραπανω που λενε πως θα τα ριξουν, γιατι δεν τον ειχαν παρει τον εξοπλισμο?
    Ο δημος εχει την ευθυνη σιγουρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook