Όταν ο Πιερρακάκης δήλωνε αρμόδιος για τα ΕΛΤΑ

όταν-ο-πιερρακάκης-δήλωνε-αρμόδιος-γι-1219317

Για «ευδιάκριτη μικροπολιτική σκοπιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από την απόπειρα εμπλοκής του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης – και του Κυριάκου Πιερρακάκη προσωπικά – στην υπόθεση που έχει ανακύψει με τα ΕΛΤΑ» κάνουν λόγο πηγές του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, απαντώντας και στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για αποπομπή του Κ. Πιερρακάκη για το 1 εκατομμύριο απευθείας ανάθεση στον Πάτση, ωστόσο, ο ίδιος ο υπουργός καυχιόταν ως αρμόδιος για τον εκσυγχρονισμό των ΕΛΤΑ.

Συγκεκριμένα, το 2020 ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης πανηγύριζε για τον «εξορθολογισμό» των ΕΛΤΑ και  υποσχόταν «μεγιστοποίηση του οφέλους για τον πολίτη».

«Τα ΕΛΤΑ αλλάζουν γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον των πολιτών. Σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, επιλύουμε οριστικά τις εκκρεμότητές τους και τα επαναφέρουμε σε τροχιά βιώσιμης λειτουργίας» έγραφε τότε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Και δυο μέρες μετά συμπλήρωνε: «Με το σχέδιο για τα ΕΛΤΑ δρομολογούνται αλλαγές προκειμένου να αναβαθμιστούν, να μειώσουν το κόστος εξυπηρέτησης και να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες. Τώρα, ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής».

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook