Όταν ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Άγιο Όρος, σε ηλικία 18 ετών

όταν-ο-μητσοτάκης-επισκέφθηκε-για-πρώ-1701995

Το Άγιο Όρος θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή και τη Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος, σε μια προσπάθεια να «κοντύνει» το κόμμα Νίκη, το οποίο έφτασε μέχρι το κατώφλι της Βουλής, συγκεντρώνοντας 2,92% στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Το συγκεκριμένο κόμμα φαίνεται πως έχει σχέσεις με την Αθωνική Πολιτεία, ενώ συγκεκριμένα μοναστήρια και μεμονωμένοι μοναχοί εμφανίζοντας ως υποστηρικτές του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει, λοιπόν, μέσω αυτής της επίσκεψης να βάλει τέλος σε αυτές τις σχέσεις και να στρέψει τις ψήφους προς τη «δεξαμενή» της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι αδιανόητο να υπάρχουν κόμματα που να προβάλλουν ότι έχουν την προτίμηση ή τη στήριξη της Εκκλησίας ή εκκλησιαστικών παραγόντων», είπε ο ίδιος χθες, μιλώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.

Στην επίσκεψή του αυτή θα συνοδεύεται, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, από τον γιο του, όπως ακριβώς είχε κάνει και πριν από 37 χρόνια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ήταν καλοκαίρι του 1986 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνόδεψε τον πατέρα του κατά την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Τρεις φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από εκείνη την επίσκεψη φιλοξενήθηκαν πέρυσι στη φωτογραφική έκθεση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επέτειο των 48 χρόνων του κόμματος. Την έκθεση επισκέφθηκε και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως είναι μεγάλης συναισθηματικής και ιστορικής αξίας, ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί, αναζητώντας σε ποια φωτογραφία είναι καλύτερος.

ieidiseis.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook