Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον θρύλο Νίκο Γκάλη – Η ανάρτηση του Greek freak

όταν-ο-γιάννης-αντετοκούνμπο-συνάντη-1281348

Mε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, συναντήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μια στιγμή την οποία περίμεναν χρόνια οι θαυμαστές. Ο Greek Freak φρόντισε να τους ικανοποιήσει δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα από τη αυτή την επική συνάντησή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του NBA συναντήθηκε με τον Νίκο Γκάλη, ενώ στην παρέα ήταν και ο Θοδωρής Παπαλουκάς αλλά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Φυσικά μαζί τους ήταν και το… τρόπαιο.

“Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με το μπάσκετ στην Ελλάδα ?????..!! Είδα τη φωτιά στα μάτια του.. Τι βραδιά ? Nick the Greek x Greek Freak x Elevator x Theo” έγραψε στη λεζάντα ο Αντετοκούνμπο.

Ήδη η φωτογραφία μετρά περίπου μισό εκατομμύριο like.

 

Γκάλης για Αντετοκούμπο: Είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη

Πριν από περίπου δύο μήνες, ο Έλληνας θρύλος του μπάσκετ, Nίκος Γκάλης, υποκλίθηκε στο έπος που έγραψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Hall of Famer, που μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, κρατάει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είπε για τον Greek Freak «κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου» ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως «Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη».

 

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook