Όταν ο Χάρος βγαίνει… παγανιά στα Χανιά – Εγκληματικές παραβιάσεις από οδηγούς | Video

όταν-ο-χάρος-βγαίνει-παγανιά-στα-χανι-922856

Ήδη μετράει 50 νεκρούς από τροχαία η Κρήτη το 2019. Θα περίμενε κανείς, μπροστά στις συνταρακτικές εικόνες των δυστυχημάτων και τον θρήνο των οικείων των θυμάτων, οι οδηγοί να ευαισθητοποιούνταν και να ήταν πιο προσεκτικοί στο δρόμο.

Έλα όμως που ο… γάιδαρος χούι δεν αλλάζει.

Αυτό διαπιστώνουμε βλέποντας τα βίντεο ενός οδηγού μηχανής, που το ίδιο βράδυ, από τη μία γλιτώνει τα χειρότερα, όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου παραβιάζει το κόκκινο στο κέντρο της πόλης, ενώ από την άλλη θα μπορούσε να είναι μάρτυρας ακόμη ενός τροχαίου στην οδό Κισσάμου, με άλλον οδηγό να… γκαζώνει ενώ ήδη έχει ανάψει το κόκκινο.

Τα βίντεο είναι διαφωτιστικά της οδηγικής συμπεριφοράς πολλών κρητικών:

zarpanews.gr

7 thoughts on “Όταν ο Χάρος βγαίνει… παγανιά στα Χανιά – Εγκληματικές παραβιάσεις από οδηγούς | Video

  1. Το κραυγαλέο είναι η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη από το αυτοκίνητο αλλά και ο αναβάτης της μηχανής κινείται με 45 km σε κατοικημένη περιοχή. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θα το δει κανείς… Αν γλίτωνε κάποιος πεζός τελευταία στιγμή θα τη λέγαμε αλλιώς την ιστορία…

  2. Στο συγκεκριμένο φανάρι έχω δει τουλάχιστον 3 παραβιάσεις του κόκκινου σηματοδότη από τουρίστες και στη μία ήταν παρουσία της Τροχαίας χωρίς να επέμβει ,τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook