Όταν η Καρολάιν κατάλαβε ότι ο Μπάμπης δεν ήταν ο «πρίγκιπας του παραμυθιού» – Νέα στοιχεία σοκ

όταν-η-καρολάιν-κατάλαβε-ότι-ο-μπάμπης-1239318

Νέα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες που αναμένεται να εισφέρουν στην ανακριτική διαδικασία προκειμένου να συνθέσουν κομμάτια του παζλ και να σχηματίσουν την ακριβή εικόνα για το ποια ήταν η πραγματική σχέση μεταξύ της Καρολάιν και του 33χρονου Μπάμπη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποδομούν πλήρως το προφίλ, το οποίο είχε φροντίσει να χτίσει ο καθ’ ομολογίαν δράστης με δημόσιες αναρτήσεις του στα Social Media, όπου ακόμα και μετά το στυγερό έγκλημα των Γλυκών Νερών, παρουσίαζε τον γάμο του με την 20χρονη ως «ιδανικό» και «ονειρεμένο».

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ», η Καρολάιν φαίνεται πως ζούσε έναν «εφιάλτη» σε μια ιδιότυπη φυλακή, καθώς είχε καταστεί πλήρως χειραγωγούμενη σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο από τον σύζυγό της.

Αυτό αναφέρει στην εφημερίδα καλά πληροφορημένη πηγή, η οποία είχε το προνόμιο να να καταστεί συνομιλητής της 20χρονης γυναίκας το τελευταίο διάστημα πριν τη δολοφονία.

Δεν ήταν αυτό που έδειχνε…

Η αδικοχαμένη κοπέλα είχε αποφασίσει ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο ότι έπρεπε να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Κατά πληροφορίες, η αιτία δεν είχε καμία σχέση με την ψυχολογική επιβάρυνση που φέρεται να υπέστη από την άτυχη κατάληξη που είχε η πρώτη της εγκυμοσύνη, ή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη γέννηση της μικρής Λυδίας.

Τα αίτια της ρήξης με τον Μπάμπη, σύμφωνα με περιγραφές προσώπων που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ήταν βαθύτερα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την γνωριμία και τον γάμο, η Καρολάιν φέρεται να συνειδητοποίησε πως ο κατά 13 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της δεν ήταν αυτό που έδειχνε ή παρουσίαζε σε τρίτους.

Με λίγα λόγια δεν ήταν ο «πρίγκιπας του παραμυθιού» και ο «ιππότης με το ελικόπτερο», ο οποίος δεν δίσταζε να πετά μέχρι την Αλόννησο προκειμένου να της προσφέρει λουλούδια, όπως περιγράφουν οι κάτοικοι του νησιού.

Με την πάροδο του χρόνου αντιλήφθηκε πως πίσω από τον μανδύα του υπερπροστατευτικού συζύγου κρύβονταν άλλα πράγματα…

Ζούσε πλήρως απομονωμένη

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, βάσει των καταθέσεων, η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα πλήρως απομονωμένη από φίλους και συγγενείς. Η μοναδική της συντροφιά ήταν το σκυλάκι, το οποίο επίσης σκότωσε ο συζυγοκτόνος, στην προσπάθειά του να πείσει περί… ληστών. Επίσης υπήρχε μια γειτόνισσα, αλλά και μια φίλη της, την οποία μάλιστα έτυχε να δει μια μέρα πριν από τη δολοφονία της, χωρίς ωστόσο να της εκμυστηρευτεί κάτι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τον Δεκέμβριο του 2020 είπε σε φιλικό της πρόσωπο ότι έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει. Τα αίτια του χωρισμού φαίνεται πως είναι βαθύτερα από τη «μελαγχολία» που, σύμφωνα με όσα έχει πει ο συζυγοκτόνος, πέρασε μετά τη γέννα της κόρης τους. Από το ρεπορτάζ, μάλιστα, προκύπτει ότι ήταν και συναισθηματικά και οικονομικά.

Η απέχθεια στο πρόσωπο του Μπάμπη

Ακόμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα το τελευταίο διάστημα ένιωθε απέχθεια για τον σύζυγό της. Σε αυτό, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είχαν συντελέσει τα σημάδια, τα οποία είχε δει και σχετίζονταν με συγκεκριμένες συμπεριφορές του πιλότου.

Το δεύτερο σκέλος είναι το οικονομικό. Από το περιβάλλον της αδικοχαμένης κοπέλας γνωστοποιήθηκε ότι οι γονείς της έδιναν 1.000 ευρώ το μήνα «διατροφή» στο ζεύγος, ενώ είχαν συνεισφέρει τα μέγιστα και για την αγορά του οικοπέδου στη Διώνη. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι τα χρήματα αυτά τα διαχειριζόταν ο 33χρονος.

Μαρτυρία, η οποία έφτασε στη «Μ» αναφέρει ότι η νεαρή κοπέλα δεν είχε στην τσέπη της κάθε φορά παρά μόνο λίγα ευρώ. Παράλληλα η Καρολάιν ένιωθε «ριγμένη» και από την συνεισφορά των γονιών του συζύγου της.

Οι έρευνες και το τρίτο πρόσωπο

Στο επόμενο διάστημα αναμένονται οι απαντήσεις από την έρευνα που θα γίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μπάμπη, ενώ κατά πληροφορίες έχει ήδη ολοκληρωθεί η πραγματογνομωσύνη σχετικά με την κάμερα. Από αυτήν θα φανεί η ακριβής ώρα που ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης.

Σε ό,τι αφορά την ανάκριση αναμένεται να συνεχιστεί μετά τις 16 Ιουλίου, οπότε και θα κριθούν μάρτυρες, με πρώτη και καλύτερη τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες στρέφονται και στην ύπαρξη ενός «τρίτου προσώπου», μιας γυναίκας, η οποία φέρεται να σχετίζεται με το επαγγελματικό περιβάλλον του δράστη. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πάντως απομακρύνεται το σενάριο να διατηρούσε με την εν λόγω γυναίκα «ιδιαίτερη» σχέση, με τις πληροφορίες να συντελούν ότι την έβλεπε πάντως συχνά.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να θορύβησε την Καρολάιν, καθώς η 20χρονη φερόταν πεπεισμένη ότι δεν συνέβαινε κάτι ύποπτο.

Είναι προφανές ότι οι δικαστικές Αρχές πάντως θα αναζητήσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο , το οποίο μέσω του δικηγόρου του αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook