Όταν η Δανάη Μπάρκα είχε παίξει σε γνωστή σειρά την μικρή Βίκυ Σταυροπούλου

Η κωμική σειρά “Είσαι το ταίρι μου” που προβλήθηκε την περίοδο 2001-2002 στο MEGA έγραψε τηλεοπτική ιστορία και παραμένει μέχρι σήμερα μία από τις πιο αγαπημένες του κοινού.

Απόδειξη αποτελεί άλλωστε το γεγονός ότι σήμερα, 20 χρόνια μετά, η σειρά, η οποία τις τελευταίες μέρες προβάλλεται σε επανάληψη, συνεχίζει να σαρώνει τα νούμερα τηλεθέασης.

Οι χαρακτήρες της σειράς, οι ταλαντούχοι ηθοποιοί που τους υποδύθηκαν και το ενδιαφέρον σενάριο, υπήρξαν μόνο μερικοί από τους παράγοντες της επιτυχίας της.

Μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, η Βίκυ Σταυροπούλου, που σήμερα αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, είχε γίνει ευρέως γνωστή μέσα από το “Είσαι το ταίρι μου”.

Στο μεταξύ, η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, που διαγράφει μια πολύ όμορφη πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση ως παρουσιάστρια, είχε κάνει ένα πέρασμα απ’ τη σειρά τότε, αλλά λίγοι το θυμούνται.

Συγκεκριμένα, η Δανάη είχε παίξει για μερικά δευτερόλεπτα την μικρή Βίκυ Σταυροπούλου (Στέλλα στη σειρά), σε ένα flashback ενός επεισοδίου.

Όταν η Στέλλα συνάντησε μια παλιά συμμαθήτριά της, θυμήθηκε πως κατά τα σχολικά τους χρόνια, της έκλεβε το φαγητό με διάφορα τεχνάσματα.

Εκείνο το μικρό κοριτσάκι, λοιπόν, ήταν στην πραγματικότητα η κόρη της.

Η σκηνή με τη Δανάη Μπάρκα

Δείτε στο 16:00:

Την σκηνή αυτή είχε θυμηθεί και η ίδια η Δανάη Μπάρκα, στο παρελθόν, όταν της έκαναν σχετική ερώτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, την είχαν ρωτήσει αν σκέφτεται να παίξει στην τηλεόραση και η ίδια, με το γνωστό της χιούμορ, είχε απαντήσει:

“Μετά το “Είσαι το ταίρι μου” έχει μείνει ψηλά ο πήχης. Οφείλω να είμαι προσεκτική στα επόμενα βήματά μου”.

news247.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ