Όταν η αισθητική συναντά μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες: Sklopa wise gifts στο Καστέλι Κισσάμου

όταν-η-αισθητική-συναντά-μοναδικές-χε-1057960

Sklopa wise gifts… Ένας υψηλής αισθητικής χώρος με Ελληνικά και Κρητικά χειροποίητα προϊόντα όπως κεραμικά, κοσμήματα, είδη ρουχισμού & θαλάσσης, αλλά και δώρα εμπνευσμένα από την Ελληνική και Κρητική Ιστορία, λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια στο Καστέλι Κισσάμου.

Η μοναδικότητα της ατμόσφαιρας του χώρου που δημιουργούν τα αναπαλαιωμένα έπιπλα της δεκαετίας του 60, δένει αρμονικά με τις χειροποίητες ελληνικές δημιουργίες συνθέτοντας ένα κατάστημα-κόσμημα που συνεργάζεται με σχεδιαστές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι δίνουν νόημα στον όρο «ελληνικό αναμνηστικό» (σουβενίρ), φτιάχνοντας πρότυπες και καινοτόμες δημιουργίες.

Χειροποίητα ελληνικά προϊοντα στη γυναικεία ένδυση, t shirt εμπνευσμένα από ιστορία και μυθολογία, συλλογές κοσμημάτων από ασήμι, ξύλο, μακραμέ, πολυμερικό πηλό κ άλλα, εδώ έχουν την τιμητική τους, προτείνοντας ιδανικά δώρα για όλες τις ηλικίες.

«Σκοπός της επιχείρησης είναι να στηρίξει τους Έλληνες σχεδιαστές και να προοδεύσει κάνοντας γνωστές τις δημιουργίες τους σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες», σημειώνει η ιδιοκτήτρια, κυρία Βιργινία Μπούτου.

Διεύθυνση:  Αναγνώστου Σκαλίδη 101, Κίσσαμος Χανίων

Τηλέφωνο:  28224 00306

Facebook:  https://m.facebook.com/Sklopacrete/

Instagram:  https://www.instagram.com/sklopa_wisegifts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook