Ως πότε θα μείνει κλειστεί η εθνική οδός Χανίων – Κισάμου λόγω της κατολίσθησης | Η ανακοίνωση της αστυνομίας

ως-πότε-θα-μείνει-κλειστεί-η-εθνική-οδό-793336
Φωτογραφία αρχείου

Όπως από νωρίς έγραψε το zarpanews.gr, (ΕΔΩ) παραμένει κλειστή η εθνική οδός Χανίων – Κισάμου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία:

Ανακοινώνεται ότι με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, λόγω των εργασιών αποκατάστασης που πραγματοποιούνται από εκτεταμένη κατολίσθηση και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο, παρατείνεται χρονικά μέχρι την 18.01.2019 και ώρα 12:00, η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Συγκεκριμένα από την χιλιομετρική θέση 5,6 (ανισόπεδος κόμβος Γαλατά) έως την χιλιομετρική θέση 12,3 (ανισόπεδος κόμβος Πλατανιά) της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου (περιοχή Δημοτικού Διαμερίσματος Σταλού) θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται από τους ανισόπεδους κόμβους Γαλατά και Πλατανιά του Παλαιού Εθνικού Οδικού Δικτύου Χανίων – Κισσάμου.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Ως πότε θα μείνει κλειστεί η εθνική οδός Χανίων – Κισάμου λόγω της κατολίσθησης | Η ανακοίνωση της αστυνομίας

  1. Είμαστε (βασικά είσαστε, όλοι εσεις οι «ανευθυνουπεύθυνοι») άχρηστοι για τα στοιχειώδη.
    Εδώ ένα (από τα εκατοντάδες παρόμοια) λινκ απο Ιαπωνία πριν και μετά τον καταστρεπτικό σείσμο του ΄11:
    https://www.aggregateresearch.com/news/japanese-workers-fix-earthquake-demolished-road-in-days/
    Εμείς (εσείς) απλά… άθλια άχρηστοι. Μόνο φόρους ξέρετε να βάζετε!!!

  2. Αγαπητέ Στέλιο το ερώτημα είναι ποιος κατασκεύασε και ποιος παρέλαβε τον δρόμο. Ήταν θέμα χρόνου να τσιλασει η πλαγιά. Από φυσιολογικά αιτία (βροχή) λέμε, αν ήταν καμία μεγάλη θεομηνία αλοιμονο μας. Ευτυχώς που ζούμε σε χώρα με ήπια καιρικά φαινόμενα και δυστυχώς γιατί ζούμε περιτριγυρισμένοι από άχρηστους πολιτικούς και δημοτικούς άρχοντες(ανεξαρτήτως πολιτικής παράταξης) που στηρίζονται από τα διαχρονικά λαμόγια-κλακαδορους-ψηφοφόρους των

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook