Oρκίστηκαν οι νέοι Διοικητές των νοσοκομείων της Κρήτης | Photos

oρκίστηκαν-οι-νέοι-διοικητές-των-νοσοκ-982911

Ορκίστηκαν το πρωί της Τρίτης στην αίθουσα συνεδριάσεων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, στο Ηράκλειο, οι νέοι Διοικητές των νοσοκομείων της Κρήτης, μεταξύ των οποίων και ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» κ. Γιώργος Μπέας, καθώς και οι Αναπληρωτές Διοικητές του Γ.Ν.Η. Βενιζέλειο και Γ.Ν. Ιεράπετρας, οι οποίοι από αύριο θα αναλάβουν και επίσημα τα καθήκοντα τους.

Συγκεκριμένα, ενώπιον της Διοίκησης της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης ορκίστηκαν ως ακολούθως:

Διοικητής Πα.Γ.Ν.Η, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης

Διοικητής Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο», κ. Κώστας Τερζάκης

Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο», κα Ελευθερία Κωστάκη

Διοικητής Γ.Ν. Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος», κ. Γιώργος Μπέας

Διοικητής Γ.Ν. Ρεθύμνου, κ. Ελευθέριος Μαρκάκης

Διοικητής Γ.Ν. Λασιθίου (Γ.Ν. Αγ. Νικολάου), κ. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης

Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας, κ. Εμμανουήλ ΚαλλιονάκηςΣτη διάρκεια της ορκωμοσίας, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του οικογενειακού περιβάλλοντος και στενών τους φίλων, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπαρμπουδάκη, αφού ευχήθηκε καλή θητεία στους νέους συνεργάτες της, δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στην Κρήτη και τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες. Παράλληλα ευχαρίστησε τις απερχόμενες διοικήσεις για την μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία τους και το παραγόμενο έργο τους.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται η έκδοση του ΦΕΚ προκειμένου να πραγματοποιηθεί και ορκωμοσία –ανάληψη καθηκόντων των Αναπληρωτών Διοικητών του ΠΑΓΝΗ, κ. Στέλιου Κτενιαδάκη, του Γ.Ν. Χανίων, κ. Εμμανουήλ Μπολώτη, του Γ.Ν-Κ.Υ. Σητείας κας Μαρίας Δαρατσιανού και του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης κας Ειρήνης Βασιλικής Χατζέα.

Η πρώτη επίσημη κοινή σύσκεψη της Διοίκησης 7ης ΥΠΕ Κρήτης με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων, κατά την οποία θα συζητηθούν συγκεκριμένα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των μονάδων, ορίστηκε ότι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 24.01.2020.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook