Οριστικό: Δεν θα γίνει το φετινό Eject Festival – Ακυρώνεται και η συναυλία των Red Hot Chili Peppers

οριστικό-δεν-θα-γίνει-το-φετινό-eject-festival-ακ-1033362

Είναι οριστικό: Το φετινό Eject Festival και η πολυαναμενόμενη συναυλία των Red Hot Chili Peppers μπροστά στο ελληνικό κοινο, δεν θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, λόγω του κορωνοϊού.

Το ελληνικό κοινό δεν θα μπορέσει τελικά να απολαύσει τους αγαπημένους του Red Hot Chili Peppers στις 5 Ιουνίου στο Μαρκόπουλο, αφού ο κορωνοϊός σαρώνει δυστυχώς στο πέρασμα του και τα εγχώρια μουσικά φεστιβάλ. Το πολυαναμενόμενο live των RHCP, στα πλαίσια του φετινού Ejekt στο Μαρκόπουλο δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ που αναρτήθηκε σήμερα.

Σε αυτήν οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε φέτος είναι αναγκασμένοι να ματαιώσουν το φετινό φεστιβάλ, αφού εξέτασαν όλες τις πιθανές επιλογές όλο αυτό το διάστημα.

Είναι η πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια που το Ejekt δεν θα πραγματοποιηθεί αφού, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί, η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων (κοινό, συγκροτήματα, συνεργάτες, προσωπικό του φεστιβάλ) είναι πάνω από όλα τα άλλα.

Η ανακοίνωση:

«Αγαπητή οικογένεια του EJEKT,

δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε ότι το EJEKT 2020 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας COVID-19.

Μετά από εβδομάδες εξέτασης όλων των πιθανών επιλογών, είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτός ο ιός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα. Η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων (κοινό, συγκροτήματα, συνεργάτες, προσωπικό του φεστιβάλ) είναι η βασική μας προτεραιότητα, οπότε δεν γίνεται να προχωρήσουμε με το EJEKT 2020. Είναι ένα απαραίτητο βήμα και το μόνο ρεαλιστικό στην τρέχουσα κατάσταση.

Κατανοούμε ότι η απόφασή μας αλλάζει πολλά σχέδια και ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση.

Προφανώς, δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι η φετινή χρονιά, η οποίο θα ήταν η μεγαλύτερή στην ιστορία μας, με ένα καταπληκτικό line-up με επικεφαλής τους Red Hot Chili Peppers και τους Foals. Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω.

Από το πρώτο EJEKT Festival, πριν από 16 χρόνια, έχουμε αντιμετωπίσει κάθε είδους αντιξοότητες που πάντα καταφέραμε να ξεπεράσουμε, γιατί υπάρχει πάντα μια σταθερά: εσείς, το κοινό μας, η οικογένεια του EJEKT. Η υποστήριξή σας είναι αυτό που μας κάνει να συνεχίζουμε. Προς όλους εσάς, είμαστε υπόχρεοι και ευγνώμονες, καθώς μας έχετε διδάξει να έχουμε εμπιστοσύνη στο μέλλον. Είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη χρονιά, όλοι εσείς και όλοι εμείς θα συναντηθούμε ξανά, σε ένα αξέχαστο EJEKT 2021.

Αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η ενημέρωση που μπορούμε να σας παρέχουμε με βεβαιότητα. Η οργάνωση ενός φεστιβάλ όπως το EJEKT δεν είναι εύκολη δουλειά. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε το πλάνο μας για τους κατόχους εισιτηρίων. Ζητούμε την κατανόησή σας, γιατί θα απαιτηθεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί, καθώς επεξεργαζόμαστε τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης, σε συνεργασία με τους πωλητές εισιτηρίων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες για την εξυπηρετικότητα τους.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς, το κοινό μας, για την υπομονή και την υποστήριξή σας κατά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις για αυτό το πρωτοφανές, κακό όνειρο που ζούμε.

Προστατεύστε τον εαυτό σας. Φροντίστε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον. Να σκέφτεστε θετικά. Να θυμάστε ότι και αυτό που ζούμε, θα περάσει.

Σας αγαπάμε…»

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook