Οργισμένος ο δήμαρχος Πόρου – «Οι αστυνομικοί δεν έκαναν ελέγχους για κορονοϊό»

οργισμένος-ο-δήμαρχος-πόρου-οι-αστυ-1086306

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον Πόρο μετά τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού στο νησί.

Μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες και με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, στο νησί τέθηκαν σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα.

Τη στιγμή που όλο το νησί είναι ανήσυχο για την εξέλιξη της κατάστασης, εντύπωση προκαλούν οι καταγγελίες του δημάρχου ότι οι αστυνομικές αρχές δεν πραγματοποιούσαν ελέγχους.

«Είχαν αποφασίσει να μην κάνουν ελέγχους και μάλιστα να μην ανταποκρίνονται ούτε και στις δικές μας εκκλήσεις για ελέγχους» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Open ο κ. Γιάννης Δημητριάδης. Όπως τόνισε όταν ο ίδιος πίεσε την κατάσταση τότε οι έλεγχοι που έγιναν αντί να επικεντρώνονται στα μέτρα κατά του κορονοϊού, επικεντρώθηκαν στους καταλόγους των καταστημάτων.

Επίσης, όπως κατήγγειλε δημόσια ο δήμαρχος του νησιού, η αστυνομία ακόμη και σε κάποιους ελέγχους που πραγματοποίησε δεν προχώρησε σε κυρώσεις. Ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Δήμος σε ελέγχους που είχε κάνει είχε διαπιστώσει παραβάσεις και μάλιστα είχε «σφραγίσει» και κατάστημα.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook