Οργισμένος γιατρός από την Κρήτη: Μας εμπαίζουν, νομίζουν πως απευθύνονται σε κρετίνους | Video

οργισμένος-γιατρός-από-την-κρήτη-μας-ε-1019828

Εμπαιγμό από την κυβέρνηση και απαράδεκτη συμπεριφορά από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας που απευθύνεται στους γιατρούς σαν σε κρετίνους, κατήγγειλε ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου Στέλιος Δημητρακόπουλος.

«Άκουσα με λύπη και οργή, θα έλεγα, τον κ. Κοντοζαμάνη στην τελευταία ενημέρωση, όταν ο κ. Τσιόδρας του απευθύνθηκε και είπε ότι ως πιο ειδικός θα εξηγήσει ποιος είναι ο ρόλος της πρωτοβάθμιας σε αυτή την κρίση, δεν είπε απολύτως τίποτα», επισήμανε ο κ. Δημητρακόπουλος εξηγώντας πως «ενώ από την αρχή ο ΕΟΔΥ καλεί τον κόσμο να μένει στο σπίτι με ήπια συμπτώματα και να επικοινωνεί με τον γιατρό του κανείς δεν μας έχει εξηγήσει ποιος είναι αυτός ο γιατρός».

Και τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο για την πρωτοβάθμια εκτός από το να δουλέψει ως ένας χώρος εφεδρείας απ’ όπου θα αντλήσουνε ανθρώπινο δυναμικό για να το στείλουν στα νοσοκομεία».

Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Κρήτης έθεσε μια σειρά από ερωτήματα όπως: Ποιος θα φροντίσει αυτούς τους ασθενείς; Ποιος θα φροντίσει τους ανθρώπους που είναι περιορισμένοι ή κατακλιμένοι στο σπίτι τους; Ποιος θα φροντίσει όλους αυτούς που θα εξακολουθούν να πάσχουν από άλλα χρόνια νοσήματα και είναι στην κοινότητα;…Δυστυχώς εκεί πέρα δεν υπάρχει καμία απολύτως απάντηση».

Μάλιστα την ώρα που ο γιατρός κατήγγειλε όλα αυτά η δημοσιογράφος επιχείρησε να κλείσει την επικοινωνία μέσω Skype, ωστόσο ο γιατρός επέμεινε: «Θέλω να εκφράσω τον θυμό μου, την οργή μου για τον εμπαιγμό που μας έχει επιφυλάξει το υπουργείο Υγείας όλο αυτόν τον καιρό.

Ακούω από τον κ. Κοντοζαμάνη κάθε μέρα στην ενημέρωση και έχω την αίσθηση ότι μάλλον απευθύνεται σε κρετίνους. Όλοι εμείς οι υγειονομικοί δεν θέλουμε ούτε παλαμάκια, ούτε χτυπήματα στην πλάτη. Θέλουμε μόνιμες προσλήψεις. Πρέπει εσείς οι δημοσιογράφοι να ρωτάτε πόσες μόνιμες προσλήψεις έχουν γίνει. Κι όχι να πετάνε νούμερα στον αέρα και στην πράξη στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας να μην έχει έρθει ούτε ένας μόνιμος».

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη του γιατρού στην ΕΡΤ

2 thoughts on “Οργισμένος γιατρός από την Κρήτη: Μας εμπαίζουν, νομίζουν πως απευθύνονται σε κρετίνους | Video

  1. καλα μας κοροιδευει????? ο πρωην υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Στέλιος Δημητρακόπουλος, ενας καρεκλοκενταυρος που μεχρι πριν 6 μηνες εκανε κουμαντο σε ολη την κρητη.μην τα ξεχναμε αυτα.Δεν εκανε τιποτα λογια λογια λογια και απο εργα τιποτα.καλα κυριε δημητρακοπουλε αυτοι (ο κικιλιας) ειναι 6 μηνες ΕΣΥ σε τι κατασταση αφησες τα νοσοκομεια τα κεντρα υγειας σε καλη???και τα χαλασαν αυτοι???Ασε μας ρε μιλα στο καθρεπτη και ενιοτε ριχνε και κανενα φασκελο.εσυ μπορει να ξεχασες τα πεπραγμενα σου εμεις δεν τα ξεχασαμε ομως

  2. Κατάντια. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο αυτός επιδιώκει να αποκομίσει «κομματικά» οφέλη. Όπως λέει και το προηγούμενο σχόλιο, τι έκανε ο γίγαντας για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας τόσα χρόνια? Μήπως τη φούσκα των ΤΟΜΥ, που είναι αστελέχωτα από γιατρούς? Έχει επισκεφθεί κανένας το παλιό νοσοκομείο να δει τι γίνεται? Υπάρχει στο σύστημα διαθέσιμος οικογενειακός γιατρός στα Χανιά? Έλεος πια με το κάθε κομματόσκυλο (όλων των κομμάτων), εδώ πεθαίνει τόσος κόσμος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook