Οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά μετά τη νέα ήττα: «Το σύστημα συνεχίζει ακάθεκτο το έργο του»

οργισμένη-ανακοίνωση-της-παε-χανιά-με-1184429
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ×ÁÍÉÁ - ÉÙÍÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÃÉÙÔÁ ÊÏÑÌÐÁÊÇ / EUROKINISSI)

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος για τη διαιτησία εξέδωσε η ΠΑΕ Χανιά μετά την ήττα από τον Ιωνικό, που αποτελεί την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας και «βυθίζει» την ομάδα ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία της Super League 2.

Αναλυτικά:

«Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε!

Από την αρχή του πρωταθλήματος βλέπουμε την παράγκα με… ενορχηστρωτή τον «Γιαννάκη» να κάνει τα πάντα προκειμένου να ευνοηθούν οι λατρεμένες ομάδες των «εξυγιαντών».

Το ίδιο σύστημα, που φρόντισε πέρσι μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος να επωφεληθεί συγκεκριμένη ομάδα, συνεχίζει ακάθεκτο το έργο του με σκοπό ξανά να παρέχει προστασία σε ομάδες που έχουν την ιδιαίτερη συμπάθεια των «εξυγιαντών».

Δυστυχώς για εμάς που επενδύουμε χρήμα και χρόνο σε αυτό που αγαπάμε φαίνεται ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει από πριν για την τύχη ενός πρωταθλήματος και για το ποιες ομάδες έχουν πάρει το «χρίσμα» για την άνοδο.

Οσο ο κ. Κλάτενμπεργκ και οι συνεργάτες του δεν ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Super League 2 και δεν φροντίζουν να ξεσκεπάσουν την παράγκα τόσο οι «Γιαννάκηδες» θα δρουν ανενόχλητοι συνεχίζοντας τον διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου…»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook