Οργή στο Twitter για τη συνέντευξη-σόου του Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη

οργή-στο-twitter-για-τη-συνέντευξη-σόου-του-μ-1654682

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη κάθε άλλο παρά εξυπηρέτησε τα σχέδια του Μαξίμου για κατευνασμό της δικαιολογημένης οργής των πολιτών μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Η κυνικότητα του πρωθυπουργού, σε συνδυασμό με την απόπειρα μετακύλισης ευθυνών στους πάντες πλην της κυβέρνησής του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά και η χρήση της… τηλεοπτικής δημοκρατίας, με τα μισόλογα περί εκλογών τον Μάιο (χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία), οι ατάκες περί κομματικών διορισμών, ήταν ορισμένα από τα στοιχεία που εξόργισαν τους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν την οργή τους μέσω social media.

Χαρακτηριστικές ήταν οι αντιδράσεις στο Twitter, με τους πολίτες να κατακεραυνώνουν τον πρωθυπουργό για την τηλεοπτική εμφάνισή του στον απόηχο της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Όταν κανείς, που έχει το κύριο βάρος της διακυβέρνησης, μιλάει, 4 χρόνια μετά, στον απόηχο μιας τραγωδίας, ωσάν παρατηρητής και επισκέπτης, τότε το χάσμα μεταξύ αλήθειας και ψεύδους παραμένει αγεφύρωτο.

 

documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook