Οργή στο Μαξίμου από το φλερτ Άδωνι – Καρανίκα

οργή-στο-μαξίμου-από-το-φλερτ-άδωνι-κ-1222401

Έξαλλοι κυριολεκτικά είναι στο Μέγαρο Μαξίμου από τα γεγονότα που εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες με φόντο τον αιφνίδιο «πολιτικό έρωτα» του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του τέως συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα.

Το θέμα είναι εξόχως πολιτικό, καθώς η ενόχληση δεν προέρχεται από την ουσία των δηλώσεων αναφορικά με τις επενδύσεις στον χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης. Αλλά από το ύφος που γίνονται αυτές οι δηλώσεις, με μία θέρμη που εξοργίζει το Μαξίμου, καθώς συνιστά άδειασμα σε προσωπικές δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο πρωθυπουργός ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε καταφερθεί προσωπικά κατά του Νίκου Καρανίκα και ουδέποτε ανακάλεσε αυτές τις δηλώσεις.

Είναι λοιπόν πολιτικά άκομψο ο πολιτικός υφιστάμενος του πρωθυπουργού να ακυρώνει με τέτοιον τρόπο τον προϊστάμενο του, χωρίς όπως φαίνεται την άδεια του. Για την ακρίβεια, εάν είχε γίνει σε οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, θα αποτελούσε μείζον πολιτικό θέμα και πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια.

Εκεί λοιπόν που το μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε να κρατήσει χαμηλά το θέμα των δηλώσεων Γεωργιάδη για τον Νίκο Καρανίκα, προκειμένου να ξεχαστούν και να μην λάβουν διαστάσεις, ήρθε η σημερινή συνέντευξη του τέως συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Δημοκρατία, δείτε ΕΔΩ, και προκάλεσε σεισμό μέσα στο μέγαρο.

Διότι μία προσεκτική ανάγνωση των δηλώσεων Καρανίκα, δείχνουν ότι αποδίδει στον Άδωνι Γεωργιάδη ένα πραγματικά ηγετικό προφίλ, «αντάξιο της Νέας Δημοκρατίας», σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον οποίο επιφυλάσσει απόλυτα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς!

Αυτή είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η ενόχλησή του πρωθυπουργού είναι μεγάλη, ουδείς όμως γνωρίζει πως θα εκδηλωθεί.

newsbreak.gr

One thought on “Οργή στο Μαξίμου από το φλερτ Άδωνι – Καρανίκα

  1. Ωραιο κολπο!!!Χαιδευει τα αυτια του ακροδεξιου για να μαλωσει με το σκετο δεξιο για να γινει η δεξια πολλα δεξια κομματακια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook