Οργή στην Κύπρο: Αδίστακτος άνδρας σκότωσε γατάκι με αεροβόλο – Τραυμάτισε και άλλα τέσσερα

οργή-στην-κύπρο-αδίστακτος-άνδρας-σκό-1567754

Φρίκη προκαλούν οι καταγγελίες για ασυνείδητο άνδρα που πυροβολεί γάτες με αεροβόλο στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία.

Το περιστατικό συνέβη στον Στρόβολο στην περιοχή Αγράφων, όπου άγνωστος σκότωσε ένα γατάκι και τραυμάτισε άλλα τέσσερα με αεροβόλο. Δύο από τις τραυματισμένες γάτες νοσηλεύονται. Τα ζώα διαμένουν σε συγκεκριμένη πολυκατοικία, με τους ένοικους να υποψιάζονται συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος, όπως λένε, γνωρίζουν ότι κατέχει και αεροβόλο.

Υποστηρίζουν, δε, ότι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία σύμφωνα με την καταγγελία τους, δεν επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον «Δεν πήραν ούτε στοιχεία και δεν μας ρώτησαν αν υποψιαζόμαστε κάποιον», αναφέρουν.

Πηγές της κυπριακής αστυνομίας μιλώντας στο philenews, σημειώνουν πως διερευνάται κατά πόσον ευσταθούν οι καταγγελίες των ενοίκων για ολιγωρία.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, δήλωσε συγκλονισμένος, σημειώνοντας ότι η Αστυνομία των Ζώων διερευνά την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Είμαι συγκλονισμένος από την ώρα που έφτασε κοντά μας η καταγγελία δημότισσας ότι κάποιοι αχαρακτήριστοι επιτέθηκαν σε αδέσποτες γάτες με αεροβόλα. Το αποτέλεσμα της κτηνωδίας είναι ένας γάτος νεκρός και τέσσερις τραυματισμένοι, ο ένας σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Είναι αδιανόητη αυτή η συμπεριφορά, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους, πώς μπορεί κάποιος να επιτίθεται σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο χωρίς περίσκεψη, ντροπή ή τύψεις. Έχουμε επικοινωνήσει με την Αστυνομία των Ζώων, η οποία μας διαβεβαίωσε ότι διερευνάται η υπόθεση με τη δέουσα προσοχή. Θα παρακολουθούμε στενά την υπόθεση, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον Δήμο μας».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook