Οργή Μπάιντεν για Τραμπ: Άνευ προηγουμένου αυτά που κάνει – Δεν αποφασίζει αυτός το εκλογικό αποτέλεσμα

οργή-μπάιντεν-για-τραμπ-άνευ-προηγουμ-1129661

Η στάση του Ντόναλντ Τραμπ που αυτοανακηρύχθηκε νικητής και πλέον απειλεί να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για να λήξει πρόωρα τις εκλογές χωρίς την προσμέτρηση των επιστολικών ψήφων, μοιραία έφερε και την αντίδραση της πλευράς Τζο Μπάιντεν. Με το θρίλερ των αμερικανικών εκλογών να είναι σε εξέλιξη.

Σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ήταν εξωφρενικό γιατί είναι μια απροκάλυπτη προσπάθεια να αφαιρέσουμε τα δημοκρατικά δικαιώματα των Αμερικανών πολιτών. Ήταν άνευ προηγουμένου, διότι ποτέ στην ιστορία μας, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν επεδίωξε να σταματήσει τη φωνή των Αμερικανών σε εθνικές εκλογές. Έχοντας ενθαρρύνει τις προσπάθειες των Ρεπουμπλικάνων σε πολλές πολιτείες να αποτρέψουν τη νόμιμη καταμέτρηση αυτών των εκλογών πριν από την Ημέρα των Εκλογών, τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι αυτά τα ψηφοδέλτια δεν μπορούν να μετρηθούν μετά την Ημέρα των Εκλογών.

Η καταμέτρηση δεν θα σταματήσει. Θα συνεχιστεί έως ότου μετρηθεί κάθε ψήφος. Διότι αυτό προβλέπεται από τους νόμους μας – τους νόμους που προστατεύουν το συνταγματικό δικαίωμα ψήφου κάθε Αμερικανού.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποφασίζει το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Ο Τζο Μπάιντεν δεν αποφασίζει το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Ο αμερικανικός λαός αποφασίζει το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Και η δημοκρατική διαδικασία πρέπει και θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί».

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook