Οργή για την Τατιάνα Στεφανίδου: «Δημοσίευσε φωτογραφία της 12χρονης, θα στείλουμε εξώδικα» λέει η δικηγόρος του παιδιού

οργή-για-την-τατιάνα-στεφανίδου-δημο-1542973

Οργή και δημόσιο αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο χειρισμός της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό από δημοσιογράφους, οι οποίοι επέλεξαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες της 12χρονης.

Υπό την επίφαση της δημοσιογραφικής έρευνας και της ενημέρωσης παρουσιάστηκαν φωτογραφίες της ανήλικης με «μωσαϊκό», η οποία φέρεται να έχει αναγνωρίσει περισσότερα από 10 άτομα ως βιαστές.

Η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης προχώρησε σε σφοδρή επίθεση κατά των ΜΜΕ, κατονομάζοντας μάλιστα και την Τατιάνα Στεφανίδου, καταγγέλλοντας ότι δημοσίευσε φωτογραφίες του παιδιού.

Όπως γνωστοποίησε η Ασπασία Ταραχοπούλου θα προχωρήσει σε εξώδικα σε όλα τα κανάλια.

«Έχω ένα σοβαρό παράπονο από τα κανάλια και από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν έχουν σεβαστεί το γεγονός ότι η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί, ένα παιδί που είναι σήμερα 12 ετών σήμερα, τότε που γινόταν ό,τι γινόταν, δεν ήταν καν 12 χρονών. Είναι ολημερίς και ολονυχτίς έξω το σπίτι της οικογένειας. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί. Έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του», δήλωσε η κα Ταραχοπούλου στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Βίντεο: Η καταγγελία της δικηγόρου της 12χρονης

«Η κυρία Στεφανίδου, στην οποία κλήθηκα να πω δυο κουβέντες και μετά από μεγάλη πίεση δέχθηκα έξω από το γραφείο του ανακριτή, έμαθα ότι δημοσιοποίησε φωτογραφία του παιδιού με pixel, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά δεν ξέρω με τι. Είναι απαράδεκτο αυτό. Ετοιμαζόμαστε να στείλουμε εξώδικα σε όλα τα κανάλια. Πρέπει να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα γιατί αυτό αφορά το μέλλον του παιδιού», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιχείρησε να καλύψει την σύζυγό του, λέγοντας: «Όλοι εμείς νομίζω είμαστε αποφασισμένοι να φωτίσουμε αυτή την ιστορία και να δείξουμε όχι μόνο τι έχει συμβεί για το συγκεκριμένο παιδί αλλά και ποια άλλα παιδιά έχουν εμπλακεί. Είναι μια υπόθεση πολύ σοβαρή, φρικαλέα πραγματικά. Είμαι σίγουρος ότι και η Τατιάνα το έχει χειριστεί με τον τρόπο που πρέπει, παρότι ετοιμάζοντας και εγώ εκείνη την ώρα την εκπομπή, δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω, αλλά αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι όλοι μας έχουμε συγκλονιστεί από αυτή την ιστορία για ένα 12χρονο κορίτσι.

Και ενδεχομένως αυτό που λέτε να έχετε μέρος δίκιου. Μπορεί μερικές φορές να υπάρχει υπερβολή στο κυνήγι της είδησης και πρέπει αυτό όλοι μας να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας, αλλά η αλήθεια είναι απ’ όσο είδα δεν είδα πουθενά ούτε τη φωτογραφία του κοριτσιού ούτε τίποτα άλλο. Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει και κανένας που θα την δημοσιοποιήσει».

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, από την πλευρά της, τόνισε: «Εγώ πάντως πληροφορήθηκα ότι φάνηκε η φωτογραφία του παιδιού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου(…) Η έρευνα είναι στα χέρια της αστυνομίας και της ανάκρισης, όχι των δημοσιογράφων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον έχετε να κάνετε με ένα ανήλικο παιδί».

lifo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook