Ορφέας Αυγουστίδης: Η επική ατάκα για τη Μαρία Τζομπανάκη και τον γάμο της | Video

ορφέας-αυγουστίδης-η-επική-ατάκα-για-τ-1366981

Μαρία Τζομπανάκη και Ορφέας Αυγουστίδης μίλησαν στην εκπομπή «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση που θα προβληθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στις 16.00, από την ΕΡΤ1.

Απόσπασμα της εκπομπής έπαιξε στο «Πρωινό», όπου ρωτήθηκε ο Αυγουστίδης για τον γάμο της μητέρας του.

«Όταν την παρέλαβες από το σπίτι για να την παραδώσεις στη συνέχεια στον μέλλοντα σύζυγό της, πώς αισθανόσουν;» τον ρώτησε η Έλενα Κατρίτση, με τον ηθοποιό να απαντά: «Πολύ ωραία. Δεν είναι ότι έρχεται μια στιγμή που ονειρεύεσαι ότι θα τη ζήσεις, γιατί δεν προβλέπεται μια τέτοια στιγμή.

Δηλαδή το να είσαι γονιός και να ονειρεύεσαι ότι κάποια στιγμή θα δεις το παιδί σου φαντάρο ή γαμπρό ή νύφη… ναι. Αλλά τώρα μεγαλώνοντας να πεις: δύο όνειρα έχω, να γίνω σκηνοθέτης και να παντρέψω τη μάνα μου. Δεν το λες…

Άρα ένιωθα πολύ ωραία, ζωντανός γιατί ζούσα αυτό που συνέβαινε εκείνη τη στιγμή. Έβλεπα τη μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη με έναν άνθρωποι που εκτιμώ πολύ και σέβομαι. Και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτι.

Δεν μπορώ να το στολίσω με παραπάνω λέξεις, για να το περιγράψω κάπως αλλιώς γιατί έτσι το βίωσα. Και δεν το μειώνω, ίσα ίσα του δίνω την αξία της ζωής. Ήταν κάτι απρόβλεπτο, όχι επειδή δεν είναι φυσιολογικό αλλά επειδή είναι απρόβλεπτο».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε επίσης και για την επιθυμία της μητέρας του να κάνει ένα γλέντι για τον γάμο του:

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook