Ώρες αγωνίας για τον 63χρονο Κρητικό που χάθηκε – Η έκκληση του γιού του

ώρες-αγωνίας-για-τον-63χρονο-κρητικό-που-1523254

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την Πέμπτη στην περιοχή της Λοφόπουλης.

Άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής με τη συνδρομή και του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της υπηρεσίας, αλλά και εθελοντές οργώνουν από χθες σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή, χωρίς δυστυχώς μέχρι τώρα κάποιο αποτέλεσμα.

Οι έρευνες σταμάτησαν αργά χθες το βράδυ για να συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Η έκκληση του γιου του

Ο γιος του 63χρονο με ανάρτησή του στο Facebook καλεί όσους θέλουν να συνδράμουν στην αναζήτηση του, δίνοντας σημείο εκκίνησης τον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στη Λοφούπολη, στις 8:30 το πρωί.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Καλησπέρα σας…..δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νέο με τον μπαμπά μου….αύριο το πρωί θα μαζευτούμε πάλι στην ενορία του Αγ. Πνεύματος και ώρα 8:30 να ξεκινήσουμε πάλι τη προσπάθεια για την εύρεση του…όποιος επιθυμεί,, και θέλει να βοηθήσει θα ήταν η βοήθεια του πολύτιμη.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που προσφέρετε τόσες μέρες, στην οικογένεια μου….»

Εκδόθηκε silver alert

Παράλληλα εκδόθηκε SILVER ALERT για την εξαφάνιση. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο Γεώργιος Κοκολάκης, 63 ετών, την 08/09/22 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στη Λοφούπολη Ηρακλείου Κρήτης.

Έχει πράσινα μάτια, ύψος 1,84μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε τζιν, κοντομάνικη μαύρη μπλούζα, κόκκινη ζακέτα και μαύρες παντόφλες.

Πάσχει από Alzheimer. Περπατάει αργά και δεν μιλάει καθαρά.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 09/09/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Οι φωτογραφίες είναι από την ανάρτηση της σελίδας Όψεις του Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook