Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων: Εξόρμηση στη νότια ακτογραμμή του Ν. Ηρακλείου

ορειβατικός-σύλλογος-χανίων-εξόρμησ-872087

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του εξόρμηση για πεζοπορίες, μπάνιο και ξεκούραση, στην νότια ακτογραμμή του νομού Ηρακλείου, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, από 15 έως και 17 Ιουνίου 2019.

Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή, θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω δραστηριότητες:

Το Σάββατο θα επισκεφθούν τον παραθαλάσσιο οικισμό του Λέντα και από εκεί θα πεζοπορήσουν δίπλα στα καταγάλανα νερά του Λιβυκού πελάγους, θα περάσουν από την παραλία του Τράφουλα ή Τράχουλα, για να καταλήξουν για διανυκτέρευση στην παραλία της Τρυπητής.

Την Κυριακή θα πραγματοποιήσουν πεζοπορία στην διαδρομή παραλία Τρυπητής – Άγιος Ιωάννης – Μονή Κουδουμά, στους πρόποδες του άγριου και αφιλόξενου τοπίου των Αστερουσίων

Την Δευτέρα θα πεζοπορήσουν στην κυματοειδή διαδρομή από την Μονή Κουδουμά μέχρι τον μικρό παραθαλάσσιο οικισμό Τρεις Εκκλησιές.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου 15/06, ώρα 07:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της Δευτέρας 17/06. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν στο ύπαιθρο με ατομικά εφόδια διανυκτέρευσης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα  www.eoshanion.gr., μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 13/06.

Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Δημήτριος Κουρασμενάκης.

Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, την Πέμπτη 13/06 το βράδυ στις 21:30 μ.μ., για να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της εξόρμησης αυτής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook