Ωραία περνάτε, ωραία τα λέτε και ωραία τα κάνετε; Γιατί να μην τα φτιάξετε τότε;

ωραία-περνάτε-ωραία-τα-λέτε-και-ωραία-τ-1224203

Ωραία περνάτε, ωραία τα λέτε και ωραία τα κάνετε; Γιατί να μην τα φτιάξετε τότε; Περνάτε την γνωστή φάση «situationship»; Κάτι ολίγο από σχέση και καλό σεξ.

Βρίσκεστε περιστασιακά με κάποιον και θέλετε να μετατρέψετε την κατάσταση σας σε σχέση. Ξέρετε, κάτι με λίγο περισσότερη αφοσίωση, συνέπεια και αυτή την πολύ σημαντική ταμπέλα.

Τα καλά νέα; Παρά τα μικτά σήματα και τη σύγχυση που μπορεί να συνηθίσετε στην κατάστασή σας, είναι απολύτως δυνατό να το κάνετε να γίνει πραγματικότητα.

Τι μπορείτε να κάνετε για να πάνε όλα προς την κατεύθυνση σχέσης;

Σταματήστε τα μηνύματα, ξεκινήστε τις βόλτες

Η φυσική παρουσία είναι ένας βασικός παράγοντας για την ενίσχυση της σύνδεσής σας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βασίζεστε λιγότερο στο τηλέφωνό σας. «Το γραπτό μήνυμα είναι ένας φανταστικός τρόπος να διατηρείτε επαφή», λέει ο συγγραφέας, Keishorne Scott, στο Bustle, «αλλά μπορεί να δημιουργήσει μια ψευδή αίσθηση οικειότητας και προσκόλλησης, εάν χρησιμοποιηθεί υπερβολικά».

Με άλλα λόγια, είναι εύκολο να πέσετε στη συνήθεια να στέλνετε χαριτωμένα μηνύματα και να αισθάνεστε σαν να είστε κοντά, ενώ στην πραγματικότητα θα μπορούσατε να κάνετε πολύ περισσότερα.

Δοκιμάστε να αφήσετε λιγάκι τα social media και ξεκινήστε τις βόλτες. «Η αποστολή μηνυμάτων για ένα μήνα δεν σημαίνει τίποτα αν έχετε δει ο ένας τον άλλον μόνο μία ή δύο φορές προσωπικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», λέει ο Scott, οπότε να είστε τολμηροί και να προτείνετε μια συνάντηση.

Προσφέρετε διασκεδαστικές ιδέες: Να πιείτε καφέ, να πάτε στην καινούργια πινακοθήκη ή να βγείτε για δείπνο και να προσπαθείτε να βλέπετε ο ένας τον άλλο πρόσωπο με πρόσωπο σε τακτική βάση. Όσο περισσότερο χρόνο και προσπάθεια επενδύετε και οι δύο στη σχέση, τόσο πιο κοντά θα βρεθείτε. Τσάμπα δηλαδή άνοιξαν οι μετακινήσεις;

Γνωρίστε ο ένας τον άλλον στους φίλους σας

Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε μια σχέση πιο επίσημη; Γνωρίστε και βγείτε με φίλους. Σύμφωνα με την Δρ Jess Carbino, εμπειρογνώμονα γνωριμιών και πρώην κοινωνιολόγος για τον Tinder, ότι η συμμετοχή του άλλου στην κοινωνική σας ζωή θα βοηθήσει την εξέλιξή σας.

Εάν η κατάσταση περιλαμβάνει κοινωνικές αλληλεπιδράσεις πέρα ​​από τους δυο σας, τότε ο κύκλος σας θα ανοίξει, αυτό μπορεί να είναι ένα θετικό σημάδι, επειδή η κοινωνική αναγνώριση είναι καθοριστικό στοιχείο μιας δέσμευσης.

Δοκιμάστε να κάνετε μια «μίξη» στον έξω κόσμο, πέρα ​​από αυτό που συνήθως κάνετε ιδιωτικά. Ενημερώστε φίλους, βγείτε έξω και κανονίστε κοινές δραστηριότητες με άλλα ζευγάρια. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνεται ένα σε χρόνο ρεκόρ.

Συνεχίστε να κάνετε ερωτήσεις

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση σχετικά με τον καθορισμό της σχέσης και στη συνέχεια να περιμένετε ότι όλα θα αλλάξουν μαγικά. Θα πρέπει να ενημερώσετε το άλλο άτομο για το πώς αισθάνεστε για αυτό που ζείτε και καλό θα είναι γενικά να ρωτάτε συχνά. Βάζοντας τη σχέση σας στη συζήτηση, θα οδηγήσει πραγματικά στο γεγονός ότι είστε ανοιχτοί σε μια βαθύτερη σύνδεση.

Πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες και να είστε ειλικρινείς για αυτό που θέλετε. Και για εσάς και για τον άλλον.

Όλα αυτά, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε πότε σας περιτριγυρίζει κάποιος που σαφώς δεν είναι έτοιμος για ραντεβού. Μερικές ενδείξεις, όπως πώς δεν θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σας εκτός σπιτιού, να συναντηθούν φίλοι ή να μιλήσουν για το μέλλον, σίγουρα πρέπει να σας ψυλλιάσουν.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να προχωρήσετε, ειδικά αν θέλετε περισσότερα.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook