Ωρα… πρεμιέρας για τα Χανιά! Στις 3.30 με Λεβαδειακό

ωρα-πρεμιέρας-για-τα-χανιά-στις-3-30-με-λε-1009572

Το μεσημέρι στις 3.30 πραγματοποιείται η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 για τα Χανιά. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θέτει σαν στόχο την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος στην έδρα του Λεβαδειακού.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Ενα παιχνίδι το οποίο, όπως και τα υπόλοιπα που θ’ ακολουθήσουν είναι μεγάλης σημασίας για τα Χανιά. Ενδεχομένως θα ήταν καλύτερα τα Χανιά να ξεκινούσαν με ένα πιο βατό παιχνίδι και όχι κόντρα σε μία από τις ομάδες που φαίνεται ότι θα θέσουν πρωταγωνιστικό στόχο στο πρωτάθλημα, από την άλλη η ουσία είναι ότι καλούνται εξ αρχής να επιβεβαιώσουν τη δυναμική τους και να φτάσουν στο ένα από τα δύο αποτελέσματα που θέλουν να πάρουν.

Η χανιώτικη ομάδα είναι γνωστό ότι βρίσκεται από χθες Τρίτη στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και μάλιστα μετά το παιχνίδι θ’ ακολουθήσει οδικώς η αναχώρηση με προορισμό την Αρτα για το ματς που θ’ ακολουθήσει την Κυριακή κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Υπενθυμίζεται πως οι παίκτες που υπολογίζει ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι οι εξής:

Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Γιάκος, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Πλέγας, Φέκκας, Καρτσαμπάς, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Καμαρά, Γρομητσάρης, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης.

Πέραν των Χανίων, σήμερα είναι προγραμματισμένη όλη η 2η αγωνιστική στη Super League 2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

15:00 ΟΦ Ιεράπετρας-Καραϊσκάκης

15:00 Διαγόρας-Παναχαϊκή

15:00 Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας

15:00 Ξάνθη-Ιωνικός

15:30 Λεβαδειακός-Χανιά

*Δόξα Δράμας-Εργοτέλης αναβλήθηκε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook