Όποιοι θέλουν «αρνί Porsche» στο χασάπικο, οι υπόλοιποι από το «καλάθι» λέει ο Άδωνις

όποιοι-θέλουν-αρνί-porsche-στο-χασάπικο-οι-1667280

Άλλο το Πάσχα για τους έχοντες, άλλο το Πάσχα για όσους προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» κτηνοτρόφων και κρεοπωλών για τα μπρος – πίσω σε ό,τι αφορά στην ένταξη του αρνιού και του κατσικιού στο «καλάθι του Πάσχα», μας ενημέρωσε πως το συγκεκριμένο μέτρο είναι για την… πλέμπα. Οι έχοντες μπορούν να αγοράσουν αρνί Porsche από τα χασάπικα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε αντιπαράθεση που είχε με τον Χρήστο Σπίρτζη στον τηλεοπτικό σταθμό One για την τιμή των αμνοεριφίων, είπε ότι στα χασάπικα ο καταναλωτής μπορεί να βρει καλύτερη ποιότητα κρέατος.

«Αν εσύ θέλεις να πάρεις Porsche δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να παίρνουν Porsche αυτοκίνητο», με τον Χρήστο Σπίρτζη να τον ρωτά: «Στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche;».

«Στο χασάπικο παίρνεις πολύ καλύτερή ποιότητα κρέατος. Προφανώς», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι δηλώσεις όπως ήταν φυσικό, προκάλεσαν αντιδράσεις στους χρήστες του twitter:

ieidiseis.gr

2 thoughts on “Όποιοι θέλουν «αρνί Porsche» στο χασάπικο, οι υπόλοιποι από το «καλάθι» λέει ο Άδωνις

  1. «όσα μέτρα και να λάβουμε, ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το ανθρώπινο λάθος και το δυστύχημα. Είναι σύμφυτο της ανθρώπινης ζωής».
    Εάν όμως κ . Γεωργιάδη πιστεύεται ότι δηλώσεις τύπου ‘’Πόρσε’’ είναι ευφυείς θα σας συμβούλευα να διαβάζεται την όντως ευφυή δήλωση σας τουλάχιστον μια φορά κάθε ημέρα !

  2. Βρε παιδιά μην είστε κακοπροαίρετοι. Ο κ. υπουργός το καλό μας θέλει. Σου λέει, το αρνί πόρσε πάει μπάλα, είναι τόσο γρήγορο που ούτε ο εκδοροσφαγεας το προλαβαίνει.. οπότε φάτε αρνάκι fiatάκι για να είστε σίγουροι..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook