Open Weekend: Αυλαία για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη – «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά»

open-weekend-αυλαία-για-την-εκπομπή-της-ελένης-τσ-1488240

Αυλαία έριξε σήμερα η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και μαζί με τους συνεργάτες της αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό για το καλοκαίρι.

Ανάμεσα σε όσα είπε η παρουσιάστρια του «Open Weekend», τόνισε πως η σεζόν ήταν δύσκολη λόγω της επικαιρότητας, ωστόσο, όπως είπε τόσο εκείνη όσο οι συνεργάτες της προσπάθησαν να προσφέρουν μια ανάσα χαράς.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Εμείς προσπαθήσαμε να σας κάνουμε να χαμογελάσετε. Και αυτό θέλουμε, να επαναφέρουμε το γέλιο στην καθημερινότητά μας και στην πραγματικότητά μας όπως και με όποιον τρόπο μπορούμε. Και αυτό είναι μια απόφαση που θα τηρήσουμε και για την επόμενη χρονιά. Υγεία να έχουμε και να είμαστε όλοι καλά», είπε η Ελένη Τσολάκη και πρόσθεσε:

«Να σας ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου ένα όμορφο, ήρεμο και γλυκό καλοκαίρι, με χαμόγελο και αλήθεια. Αυτό θα μας σώσει και αυτό θα μας κάνει να κοιταζόμαστε στα μάτια και να αισθανόμαστε αγάπη. Όλα τα υπόλοιπα θα τα φέρει θεός μπροστά μας. Σας ευχαριστώ για όλα! Καλό καλοκαίρι και τα λέμε τον Σεπτέμβρη».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook