Όντρεϊ Χέπμπορν: Η ζωή της εμβληματικής σταρ του Χόλιγουντ γίνεται τηλεοπτική σειρά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Variety και άλλων αμερικανικών πηγών, σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει σειρά, που ερευνά όλες τις πτυχές της ζωής της Χολιγουντιανής σταρ, Όντρεϊ Χέπμπορν. Η είδηση είχε γίνει γνωστή πριν από δύο χρόνια, όταν ο γιος της, Λούκα Ντότι, και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Λουίτζι Σπινόλα είχαν ανακοινώσει ότι ετοίμαζαν ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ για τη ζωή της θρυλικής ηθοποιού.

Μέχρι στιγμής η ιδέα τους δεν είχε υλοποιηθεί, όμως τώρα γίνονται τα πρώτα βήματα, καθώς στην ομάδα των συντελεστών προστίθεται και η παραγωγός και σεναριογράφος, Ζακλίν Χόιτ, η οποία θα αναλάβει την συγγραφή του σεναρίου. Στην παραγωγή της σειράς βρίσκεται η ιταλική εταιρεία Wildside.

Σε αντίθεση με το βιβλίο, που κυκλοφόρησαν το 2015 ο γιος της και ο Λουίτζι Σπινόλα και κάλυπτε πολύ μικρό διάστημα από τη ζωή της Όντρεϊ Χέπμπορν, η εν λόγω σειρά θα καταπιάνεται με πολλές παραπάνω πτυχές της ζωής της ηθοποιού και θα ερευνά την εξέλιξη της σε μία από τις πιο μεγαλύτερες σταρ του αμερικανικού κινηματογράφου.

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς ή με το καστ των ηθοποιών δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Σε ανακοίνωση της η εταιρεία παραγωγής Wildside αναφέρει ότι: «Η σειρά θα αποκαλύπτει την απλότητα της Όντρεϊ Χέπμπορν και τον πραγματικό της χαρακτήρα. Στόχος μας είναι να παράγουμε ένα σόου, το οποίο παρ’ όλο, που θα είναι γυρισμένο σε έναν τόπο, θα ταξιδέψει παγκοσμίως».

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ