OnlyPlans: Το νέο τοξικό trend στις σχέσεις που θέλουμε να εξαφανιστεί

onlyplans-το-νέο-τοξικό-trend-στις-σχέσεις-που-θέλο-1568963

Μία ακόμη τάση που όλο και θα σου έχει τύχει

Τελειωμό δεν έχουν τα dating trends που μόνο κακό κάνουν σε εσένα και σε όποια πιθανή σχέση πας να κάνεις. Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα που είναι πολύ πιθανό να σου έχει συμβεί. Απλά τώρα έχει και δικό του όνομα.

Το OnlyPlans κοροϊδεύει έξυπνα τη λέξη OnlyFans. Στην πράξη, είναι πολύ απλό. Μιλάς με κάποιον, συνήθως μέσω Tinder, μοιάζετε να έχετε κοινά και να ταιριάζετε κάπως, μέχρι που κανονίζετε να βγείτε. Αλλά σου λέει ότι κάτι προέκυψε και δεν βρίσκεστε. Ε αυτό δεν συμβαίνει μόνο μία φορά, αλλά είναι αυτό που σου λέει κάθε φορά που λέτε ότι θα βρεθείτε.

«Είτε είναι κάτι έκτακτο της δουλειάς, είτε μία ξαφνική ανάγκη για babysitting είτε έχει πολλή κίνηση, το 52% των singles το έχει βιώσει», μάς ενημερώνει η αναφορά του dating app Plenty of Fish. Και φυσικά μιλάμε μόνο για τις περιπτώσεις όπου δεν έχει υπάρξει καν πρώτο ραντεβού.

Τον παλιό καλό καιρό, απλώς σε έστηναν στο πρώτο ραντεβού. Βγαίνατε, δεν εμφανιζόταν, και μετά τον έβαζες στη λίστα των πεθαμένων. Με το OnlyPlans, η ελπίδα διατηρείται ζωντανή γιατί ο άλλος δεν εξαφανίζεται. Ούτε τον βλέπεις όμως κι από κοντά.

Γιατί να φερθεί κάποιος έτσι;

Αν οι ψυχολόγοι είχαν ένα ευρώ για κάθε φορά που αναρωτιόμασταν, θα ήταν πλούσιοι. Οι λόγοι είναι αμέτρητοι, με βασικό τη συναισθηματική ασφάλεια, επειδή νιώθουν ότι θα περιμένεις, no matter what. Μπορεί να βρίσκονται ήδη σε σχέση και να θέλουν απλώς μία επιβεβαίωση. Σε κάθε περίπτωση, είναι συνηθισμένο, και καλύτερα που συμβαίνει, ώστε να καταλάβεις γρήγορα με ποιον έχεις να κάνεις.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook