Oμολόγησε ότι σκότωσε τον σύζυγό της με στιλέτο… πάνω στα προκαταρκτικά!

oμολόγησε-ότι-σκότωσε-τον-σύζυγό-της-με-890730

Μια γυναίκα από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ ομολόγησε ότι σκότωσε τον σύζυγό της, μαχαιρώνοντάς τον στην πλάτη με ένα διακοσμητικό στιλέτο, μήκους 35 εκατοστών, κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού που είχε ολέθρια κατάληξη.

Σύμφωνα με το Associated Press, που επικαλείται πληροφορίες από την τοπική εφημερίδα του Χάντινγκτον, The Herald-Dispatch, η 49χρονη Τζένιφερ Λιν Βία καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα σε φυλάκιση 15 ετών για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Τόμας Βία, το 2017, από μαχαιριά στην καρδιά.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό πρακτορείο, η ποινή της γυναίκας ενδέχεται να μειωθεί περαιτέρω, σε ακροαματική διαδικασία που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

Αρχικά η 49χρονη αντιμετώπιζε κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, όμως αργότερα το κατηγορητήριο τροποποιήθηκε με βάση τα ευρήματα της αστυνομίας. Η Βία είχε προσπαθήσει να κρύψει από τις Αρχές τι πραγματικά συνέβη, παρουσιάζοντας διαφορετικές εκδοχές για το πώς ο σύζυγός της κατέληξε με ένα μαχαίρι στην πλάτη, ισχυριζόμενη για παράδειγμα ότι ο άτυχος άνδρας γλίστρησε σε νερό και έπεσε πάνω στο μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της Βία, το ζευγάρι πριν το τραγικό περιστατικό είχε αρχίσει να βλέπει «ταινίες κουνγκ φου», που τους ενέπνευσαν ώστε να αρχίσουν να επιδίδονται σε βίαια προκαταρκτικά και σεξουαλικά παιχνίδια με όπλα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook